Cui nu-i place ciocolata cu lapte? Este o bautura adorata de copii si nu numai. Multe femei insa incearca pe cat posibil s-o evite crezand ca ciocolata cu lapte ingrasa. Dar este adevarat?

Laptele cu ciocolata nu ingrasa!

Potrivit unor cercetari realizate de dr. John Ivy, de la Departamentul de Kinetoterapie din Universitatea din Texas, obiceiul de a consuma ciocolata cu lapte dupa orele de sport la sala ajuta la rezistenta, la reducerea coeficientului de grasime si slabit, fara cresterea masei musculare. De asemenea, o cana de ciocolata cu lapte te va ajuta sa dai randament.

Bautura minune contine combinatia potrivita de carbohidrati si proteine, astfel incat, dupa un antrenament riguros, este indicat sa reaprovizionam depozitele de zahar si sa oprim epuizarea proteinelor. In acest scop lucreaza amestecul de carbohidrati si proteine aflat in aceasta bautura.

Laptele cu ciocolata, ambele low-fat, s-au dovedit mai eficiente decat o bautura fara calorii sau una fara proteine. Cercetatorii au descoperit faptul ca bautura minune te ajuta sa pierzi in greutate dupa fiecare antrenament si iti modeleaza silueta intr-un mod armonios.

Ciocolata cu lapte este, in ciuda credintelor anterioare, mult mai benefica dupa practicarea de exercitii fizice decat laptele obisnuit. Avand 11,5 grame de carbohidrati/100 ml, 3,5 grame de proteine si 2 grame de grasimi, ciocolata cu lapte constituie un real beneficiu pentru silueta si starea ta de bine.


 
Laptele cu ciocolata nu ingrasa!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*