Oportunităţi de carieră în consultanţa cu sprijinul LSRS

Anul trecut, 25 de participanţi au avut ocazia să interacţioneze şi să lucreze în mod direct cu profesionişti din domeniul consultanţei, reprezentanţi de top ai celor mai bune firme de profil din România. Anul acesta, la cea de-a doua ediţie a proiectului „Business Consulting Case Study Event”, numărul participanţilor la creşte la 40 şi numărul firmelor prezente la eveniment se măreşte de asemenea.

Liga Studenţilor Români din Străinătate: Business Consulting Case Study Event!

În cadrul evenimentului participanţii vor avea ocazia să interacţioneze în mod direct cu reprezentanţi ai companiilor de consultanţă de top, să rezolve alături de profesionişti un studiu de caz şi respectiv să câştige stagii de practică pe durata verii la una dintre companiile prezente în program.

Cum participi la evenimentul Consulting Case Study Even?

Participarea la eveniment este gratuită iar procesul de selecţie este unul competitiv, aplicaţiile fiind analizate de un juriu format din profesionişti în domeniul comunicării.

Pentru a participa la eveniment, doritorii trebuie să trimită un CV şi o scrisoare de motivaţie la adresa bccse@lsrs.ro până la data de 10 iunie.

Finaliştii vor fi anunţaţi pe site-ul evenimentului http://bccse.lsrs.ro în data de 15 iunie.

Succes!


 
Liga LSRS: Business Consulting Case Study Event!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*