Lista cu specializarile neacreditate - Universitatile din Romania

– Specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul Universităţii Româno-Americane este singurul program de studiu al universităţii autorizat să funcţioneze provizoriu. Taxa anuală de şcolarizare la această specializare ajunge la 700 de euro (3.185 lei).

– Specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane a Universităţii din Piteşti este de neîncredere şi neacreditată, au decis evaluatorii ARACIS în 2012. Taxa de studiu se ridică la 2.500 de lei pe an.

– Specializarea Administraţie Publică (Brăila) din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Administrative şi ale Comunicării a Universităţii Constantin Brâncoveanu din Piteşti este neacreditată şi de neîncredere, potrivit evaluării ARACIS din 2012. Următoarele specializări din cadrul Universităţii antemenţionate sunt autorizate să funcţioneze provizoriu (AP) şi percep o taxă de şcolarizare de 2.400 de lei pe an: Administrarea Afacerilor, Asistenţă Socială, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene.

-Specializarea Măsurători Terestre şi Cadastru din cadrul Facultăţii de Agricultură a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Timişoara: specializare de neîncredere, neacreditată, iar taxa e de 2.350 de lei pe an.

-Specializarea Afaceri Internaţionale din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Fundaţiei Universitare Alma Mater – Universitatea Alma Mater din Sibiu este de neîncredere şi ca urmare – neacreditată, a decis ARACIS în 2012. La 2.100 de lei pe an se ridică taxa de şcolarizare la Universitatea Alma Mater.

-Specializarea Administraţie Publică (Constanţa) din cadrul Facultăţii de Drept şi Administraţie a Universităţii Spiru Haret din Bucureşti: neacreditată şi de neîncredere. Taxa de şcolarizare ajunge la 2.000 de lei pe an, la această specializare.

-Specializarea Administrarea Afacerilor din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii Nicolae Titulescu este autorizată să funcţioneze provizoriu. Taxa de studiu aproximativ 1.600 de lei în primul an, la învăţământ de zi.


 
Lista cu specializarile neacreditate - Universitatile din Romania
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*