Locuri de munca pentru studenti prin atelierul de lucru „Soft Skills by Know How”

În perioada 10-12 mai, studenţii aflați în căutarea unui loc de muncă vor participa la atelierul de lucru „Soft Skills by Know How”, din cadrul proiectului „Pregătiți pentru Viitor”.

Atelierul va pune foarte mult accent pe abilități de soft skills necesare angajării, jocuri de rol în redactarea unei scrisori de intenție, a unui Curriculum Vitae bun și cum trebuie să te prezinți la interviu.
Ultimul atelier de lucru „Soft Skills by Know How” își propune ca obiectiv principal facilitarea transmiterii de know-how prin metode de educație nonformală din partea unor absolvenți către cei care se pregătesc să intre pe piața muncii, studenți care mai au un pas până la absolvire. Printre activitățile propuse poate cea mai importantă va fi pusă în valoare printr-o metoda de educație nonformală inedită și anume Biblioteca VIE.

Absolvenți care și-au construit deja o carieră sau au făcut pași importanți în acest sens vor deveni cărți într-o bibliotecă vie, tineri având ocazia să le împrumute, răsfoiască și apoi să le returneze bibliotecii. Se vor „vinde” ponturi despre ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când te prezinți la un interviu sau când redactezi CV-ul sau scrisoarea de intenție.

Foarte mult vor conta abilitatile de comunicare precum si cele legate de  conceptul de soft skills. Vânătoarea de Comori va fi o altă metodă nonformală care să stimuleze participanții să caute un loc de muncă potrivit, căutând indicii care să le dezvolte imaginația, exercițiul fiind în sine și o evaluare a cunoștințelor dobândite în urma atelierului.


 
Locuri de munca pentru studenti prin atelierul de lucru „Soft Skills by Know How”
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*