Peste 100 de locuri de muncă pentru ieşenii cu studii superioare vor fi oferite şomerilor la primul târg de joburi organizat în anul acesta de catre Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iași.

Din cele 308 de companii pe care instituţia le-a contactat până acum, 36 au confirmat prezenţa la eveniment. Acestea vor oferi 546 de locuri de muncă, dintre care 119 sunt pentru cei care au absolvit o facultate.

„Oferta pentru vizitatorii Bursei care au studii superioare este diversificată. Este vorba despre joburi de inginer de producţie, inginer mecanic, specialist în marketing, informatician, analist şi agent de servicii client, consultant, kinetoterapeut sau medic stomatolog”

a precizat Adriana Sârghie, purtătorul de cuvânt al AJOFM Iaşi.

Pentru şomerii care au finalizat doar studii medii sunt disponibile 60 de joburi în industrie, 60 în construcţii, 200 în servcii şi aproximativ 100 în confecţii.

Cand va avea loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc pe 15 aprilie la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi şi în Paşcani la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”.


 
Locuri de munca pentru studentii din Iasi - Bursa Generală a Locurilor de Muncă
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*