Windows XP Professional isi rezerva in mod implicit 20% din lăţimea de bandă a conexiunii (LAN sau Internet) pentru propriile `nevoi` (update sau chestii asemanatoare.).Dacă doriti sa aveti mai multa latime de banda pentru dumneavoastra exista o setare care sa va ajute.Uitati cum:


  1. Verificaţi dacă QoS Packet Scheduler este folosit de conexiunea dumneavoastra.In casuţa Properties a conexiunii folosite, verificaţi dacă opţiunea QoS Packet Scheduler este selectată. Dacă este, atunci este posibil ca sistemul să-şi fi rezervat banda.
  2. Rulaţi gpedit.msc. în Start-Run. În Computer Configuration – Administrative Templates – Network – Qos Packet Scheduler, veţi găsi opţiunea Limit reservable bandwith.Implicit, această opţiune se află în starea Not Configured (în realitate e configurată la 20%).
  3. Pentru a o reconfigura după cum doriţi, faceţi click dreapta pe Limit reservable bandwith şi alegeţi Enable. Pune-ţi procentajul care va avantajează ! În mod normal, 5% ar trebui să fie mai mult decat suficient, dar puteţi încerca şi cu 0%.

Creşterea de performanţă este perceptibilă în cazul conexiunilor LAN.
Mult noroc !


 
Mareste viteza la conexiunea ta internet: Obtine banda maxima
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*