Master Psihologie la Universitate din Bucuresti

Catedra de Psihologie organizează două module de master: Psihodiagnostic şi psihoterapie, cursuri de zi, cu durata de 2 ani şi Psihologie organizaţională şi economică, cursuri de zi, cu durata de 1,5 ani.

Mai multe detalii despre oferta de master la psihologie!

 

Master Psihologie la Universitatea Titu Maiorescu

Se organizeaza studii universitare de MASTERAT în psihanaliza si psihologie psihanalitica care se adreseaza absolventilor de psihologie, medicina, asistenta sociala, care doresc sa-si desfasoare activitatea în domenii în care relatia interpersonala este importanta – psihoterapie, consiliere psihologica, asistenta sociala, sanatate mentala.

Programul masteral prin curriculumul sau isi propune urmatoarele obiective:
  1. Crearea unui cadru formal riguros fundamentat stintific si deopotriva cu inalta relevanta aplicativa in care sa se formeze vitori specialisti in psihanaliza si psihologie psihanalitica.
  2. Echiparea masteranzilor (absolventi ai sectilor de psihologie) cu un set de competente care sa le permita obtinerea atestatului de libera practica in domeniul psihologiei clinice si psihoterapiei.

Mai multe detalii aici despre oferta de master la psihologie aici!

 

Masterat psihologie la Universitatea Ecologica din Bucuresti

Cursurile de masterat sunt organizate in baza Ordinului Ministerului Educatiei nr. 4666 / 01.09.2009. In anul universitar 2010-2011 se deruleaza doua programe de masterat:

 

 


 
Mastere la Psihologie la universitatile din Bucuresti
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*