Moda la barbati Toamnă/Iarnă 2013-2014: Cateva sfaturi vestimentare

Esti la curent cu toate tendințele 2013 in moda pentru bărbați? Cu siguranta te vei face remarcat daca esti imbracat ultimul ‘racnet’… Insa nu doar asta conteaza…

Stilul propriu trebuie sa-si puna amprenta, diversificand putin ceea ce se impune ca ‘must wear’. De ce? Pentru ca risti sa te trezesti ca nu porti ceva ce e la moda, ci o uniforma… si stim ca nu vrei asta…

Tendinte toamna-iarna 2013/2014 – Nu purta ceva doar pentru ca e trendy. Poarta ceea ce te defineste pe tine. Totusi va oferim in mic pont pentru toamna din 2013 – veti fi sigur la moda daca va veti imbraca din cap pana in picioare in gri.

Tips: Imbraca-te conform dispozitiei si locului in care urmeaza sa mergi. Un costum la o plimbare in parc nu se preteaza. De asmenea, nu te-ai simti bine sa fii singurul in blugi si adidasi la o cina. Poate vei atrage priviri… dar vor fi toate critice.

Nu purta nimic din ceea ce iti poate crea disconfort. Grimasele date de faptul ca te strang pantofii nu te vor face irezistibil, asa cum iti doresti tu sa fii…. fie si imbracat la 4 ace.

Nu purta haine cu cateva numere mai mici. Nu, nu te arata mai suplu, ci doar iti accentueaza defectele.


 
Moda la barbati Toamnă/Iarnă 2013-2014: Cateva sfaturi vestimentare
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*