E criza !! Toata lumea cauta de munca…sau „tin” de munca lor…
Cauti ceva de munca…CV, site-uri de joburi, interviuri, angajatori iti tot spun: „te sunam noi” …si tot asa… stiu cum e 😉 Dar sunt cateva sfaturi care ar putea sa iti creeze un avantaj in fata altor candidati.
De exemplu scrisoarea de intentie este foarte importanta si poate sa te ajute sa creezi o impresie buna la angajatori.
Uite aici un model de scrisoare de intentie:


Ref:Titlu job

Ca urmare a anunţului dvs. aş dori să-mi prezint candidatura pentru poziţia Titlu job .
Sunt interesat, în mod deosebit, de postul oferit de societatea dumneavoastra, având în vedere experenţa mea anterioara, precum şi calităţile mele ce corespund cerinţelor postului.
Vă rog să primiţi, alături de aceasta scrisoare de intenţie si un C.V. în care veţi regăsi detalii legate atât de pregătirea mea profesionala cât şi de experenţa mea.
Imi place să răspund provocării unor noi situaţii şi sunt convins că voi putea face faţă cu succes cerinţelor postului, bazându-mă pe faptul că am experenţa si aptitudinile cerute de dvs.
In speranţa că am câstigat încrederea dumneavoastra de a-mi acorda şansa unui interviu, ocazie cu care vă voi putea da mai multe detalii legate de calificarea mea,
Cu sinceritate ,
Numele tau

Alte sfaturi folositoare pentru tine, cel care cauti un job:dupa ce ai fost la interviu trimite un e-mail de multumire! Efect? DA, MAXIM! Cost? ZERO !
Ramai pe studentpenet.ro si citeste alte articole si o sa afli cum sa trimti un mesaj de multumire.


 
Model scrisoare de intentie
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*