Noaptea Neerlandeză: cultură, distracție și mult portocaliu

Secția de Neerlandeză a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, în parteneriat cu ASLS, organizează în acest an a doua ediție a Nopții Neerlandeze. Evenimentul va avea loc vineri, 26.04.2012, începând cu ora 20.00, în clădirea Facultății de Limbi și Literaturi Străine din strada Pitar Moș nr. 7-13, sector 1, București.

Studenții Secției de Neerlandeză au pregătit o noapte care să se potrivească tuturor gusturilor. De la prezentări interactive, la dans, muzică și ateliere de creație, programul serii nu va dezamăgi. Puteți să vă relaxați la cinemaul neerlandez, bucurându-vă de filme captivante din Țările de Jos sau de scurtmetraje și reclame amuzante. Sau, dacă aparțineți tipului mai activ, vă invităm să participați la un treasure hunt, care va fi premiat în stil mare neerlandez. Sau vreți să învățați limba neerlandeză în 20 de minute? Atunci, aici este locul perfect să vă petreceți noaptea de vineri.
Veți avea parte și de invitați speciali din partea Secției de Neerlandeză a Facultății de Limbi și Literaturi Străine și din partea Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România și, desigur, veți putea interacționa cu neerlandezi, aflând mai multe despre cultura lor.
Pentru mai multe informații, vă invităm pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Neerlandeza.
Vă așteptăm cu voie bună și spirit neerlandez!


 
Noaptea Neerlandeză: cultură, distracție și mult portocaliu
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*