cuplu dragoste

Unele relatii sint ca plantele sezoniere: infloresc vara si se sting toamna. Va rezista iubirea voastra timpului sau s-a domolit o data cu caldura? Intoarce-te putin in trecut si analizeaza la rece.

Conjuga numai prezentul. Iubitul tau a fost rezervat in privinta planurilor de viitor, iar „prin septembrie” nici macar nu era in vocabularul lui. Sigur, atunci nici ca-ti pasa – clipa se cerea traita! Retrospectiv insa, retinerea lui parca nu mai suna la fel de bine: sint mari sansele sa fi considerat legatura voastra o bine venita si trecatoare intimplare.

Care prieteni?! Prea a fost fierbinte vara ca sa aveti ochi si pentru altii: va simteati bine numai in doi, iar oricine ar fi incercat sa atenteze la „izolarea” voastra, ar fi fost pe loc catalogat „in plus”. Dar, odata plecati de pe Insula Pasiunii, anturajul, familia, cercul de prieteni reintra in drepturi – daca pina acum nu le-ai fost prezentata, e scuzabil, dar daca nici la intoarcere nu se intâmpla, ai dat peste un tip care nu te vrea in viata lui; se foloseste de trucul evitarii, ca sa scape mai usor de tine.

Sinteti pe sens unic. N-am putea eticheta relatia voastra ca pe o uniune intelectuala: pe cit de prinsi unul de celalalt intre cearsafuri, pe atit de tacuti cu hainele pe voi. Pasiunea va arde mistuitor de repede, asa ca bucura-te de ea cit mai poti. Dar nu confunda sexul cu dragostea, din moment ce e clar ca totul se limiteaza la pat.


 
O iubire de-o vara - va rezista oare dragostea voastra?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*