Octavian Morariu reales în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Europene de Rugby (FIRA-AER)

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Octavian Morariu, a fost reales în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Europene de Rugby (FIRA-AER), în cadrul Adunării Generale de alegeri a acestui for, care a avut loc la Paris, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Cu aceeaşi ocazie, Octavian Morariu a fost desemnat reprezentantul FIRA-AER în cadrul Comitetului Director al Federaţiei Internaţionale de Rugby (IRB).

Francezul Jean-Claude Baque a fost reales preşedinte al FIRA-AER pentru un mandat de încă patru ani.

Născut la 7 august 1961, Morariu este absolvent al Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri a Institutului de Construcţii Bucureşti, şef de promoţie 1986, cu diploma de inginer. Are dublă cetăţenie, română şi franceză. Morariu a fost rugbyst de performanţă şi a ajuns să fie selecţionat în celebra selecţionată multinaţională „The Barbarians”.

A fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby (2001-2003), iar între anii 2003-2004 a deţinut funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Octavian Morariu a fost ales pe 15 noiembrie 2004 preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, după care a fost reales ulterior în două rânduri. Morariu era vicepreşedinte FIRA-AER din 2004


 
Octavian Morariu reales în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Europene de Rugby (FIRA-AER)
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*