Pentru advertiseri,

Spuneti-ne cum vreti sa va promovati firma printre studenti.  Aveti la dispozitie o gama foarte diversa de advertising folosind cele mai inovatoare metode.

Pentru oferta de publicitate online: bannere si advertoriale sunati la 0730 518 614 sau trimiteti un mail pe contact@studentpenet.ro

La achizitionarea de publicitate pe mai multe luni, se acorda discount.

Pentru alte variante sau formate de publicitate pe site-ul www.studentpenet.ro, asteptam propuneri din partea dvs. la adresa de e-mail contact@studentpenet.ro

Pentru promovarea unor evenimente sau pentru campanii de scurta durata sunt disponibile si:

• pagina „splash” – pagini promotionale afisate inainte paginilor cerute de vizitatori

• bannere „float”

• texte promo in editiile newsletterului

• diverse alte forme publicitate

De ce sa faci publicitate pe www.studentpenet.ro?

  • Costul unei campanii pe pe site este mult mai redus decât în cazul celorlalte mijloace de publicitate.
  • Interactivitatea sporita: posibilitatea de a oferi informaţii mai multe (prin bannere, prin atragerea vizitatorului interesat către o pagină Web cu mai multe informaţii), customer relationship (In ghidul studentului la sectiunea „Student Discount” se poate să fie oferit un serviciu online gratuit, promotii, reduceri, cupoane de discount pentru a dezvolta o relaţie pe termen lung cu publicul ţintă);
  • Studentpenet va ofera posibilităţi creative extinse, afinitatea mare pentru targeturi tinere şi moderne,posibilitatea de a testa reacţiile vizitatorilor la diverse mesaje sau execuţii, la diverse ore ale zilei, în diferite puncte de contact.
  • Numarul de utilizatori de online este in continua crestere in comparatie cu utilizatori de media traditionala.Tot mai multi oameni folosesc Internetul ca principala sursa de informatii.
  • Companiile care îşi fac publicitate pe site au posibilitatea de a primi feedback-uri ce vor folosi personalului de la marketing.Pe site pot fi realizate diferite sondaje la cerere.Firmele isi pot face un cont special pentru a vorbi direct cu potentiali clienti.

√Contacteaza-ne acum!

Orice afacere ai, studentpenet.ro o face cunoscuta !
Creste vanzarile si numarul de clienti ! Intra in ghidul studentului si studentii vor stii de tine !

-Anunta-ne daca vrei sa iti faci reclama printre studenti , iti vom trimite pe mail oferta detaliata !-

contact@tudentpenet.ro sau 0730 518 614

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont