Optimizare SEO promovare site, AdWords Constanta

Va oferim servicii de promovare a website-ului dumneavoastra, precum si servicii de optimizare SEO. Putem pune la punct pentru dumneavoastra strategii de online marketing si branding avand in spate o vasta experienta in acest domeniu.

Avem in vedere doua tehnici de optimizare SEO:

– optimizare SEO onpage

– optimizare SEO offpage

Singurele tehnicii aceptate de noi sunt acelea „white hat”!

Facem o analiza concurentei si cautam cuvintele cheie relevante pentru site-ul pe care se face SEO (keyword research)

Pentru optimizare seo onpage vom analiza continutul site-ului si vom propune o serie de imbunatatiri in functie de client.

Optimizarea seo offpage este cea care va va sustine campania de promovare si se va face avand in vedere un raport detaliat de promovare pe care vi-l inaintam.

Un capitol pe care noi il consideram foarte important pentru promovarea unui site si pentru online marketing in general este social media. Va acordam consultanta si putem realiza pentru dumneavoastra o strategie puternica, de viitor pe social media. Veti fi in top pe Facebook, Twitter si Youtube.

Oferim servicii de consultanta si optimizare SEM ( campanii PPC (pay-per-click) cum ar fi AdWords.


Lasa-ne sa te ajutam in proiectul tau!

Cere-ne un raport de promovare!

office@2webdesign.ro sau 0730 518 614

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.