Pasi marunti spre o cariera de succes - cum devii o profesionista

Pe langa calitatile de sotie si mama, multe dintre femeile de astazi isi doresc o cariera de succes. Noi va sugeram cativa pasi pe care trebuie sa-i urmati:

Creeaza-ti propriul stil.
Alege-ti citeva piese vestimentare care sa te reprezinte si care sa adauge o nota de distinctie garderobei tale. O esarfa fina, multicolora, sau o bijuterie deosebita pot fi amprentele tale vestimentare: cu un accesoriu aparte adaugat la tinuta ta zilnica vei parea mult mai cizelata.

„Poarta” lectura potrivita.
Aboneaza-te la toate publicatiile care tin de munca ta si ai grija sa le insiri pe birou sau sa fii vazuta cu ele. Tinind pasul cu noile aparitii din domeniul tau, vei parea mult mai preocupata de cariera ta. Si competenta!

Lucreaza-ti cunostintele.
Daca esti o zeita in ale tehnologiei sau specialista in restaurante, fa in asa fel incit sa afle toata lumea: daca cineva isi cauta un laptop, sugereaza-i citeva marci si locurile de unde l-ar putea cumpara. Vei fi poreclita „experta” si toata lumea va veni la tine sa-ti ceara sfaturi.

Investeste in dotari.
Pentru o cariera stralucita trebuie sa ai cel putin un accesoriu de birou care „sa dea bine”: un stilou de argint sic sau o agenda electronica plata, de ultima generatie. Cind te vei prezenta la o sedinta astfel echipata, vei parea foarte bine organizata.


 
Pasi marunti spre o cariera de succes - cum devii o profesionista
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*