Petiţia lansata de Alianta Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România are peste 10.000 de semnături

Alianta Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) a iniţiat o petiţie prin care solicită mai multe beneficii pentru studenţi. Aceştia vor depune petiţia, care a adunat peste 10.000 de semnături, la Guvern, Ministerul Educatiei si Parlament.

Petiţia iniţiată de organizaţia ce luptă pentru drepturile studenţilor, a stâns peste 10.000 de semnături, de peste 100 de metri lungime, la Guvern, Ministerul Educatiei si Parlament.

Studenţii cer cresterea bugetului alocat educatiei in acest an si asumarea unui plan de crestere pana la 6% din PIB in urmatorii ani, cresterea subventiei camine-cantine, pentru a acoperi inflatia produsa de la ultima crestere si construirea de noi camine studentesti, cresterea veniturilor tinerilor angajati din educatie si sanatate prin acordarea de deduceri fiscale si/sau alte mijloace, dar şi cresterea participarii tinerilor in o serie de procese decizionale de importanta majora pentru universitati si societate

Reprezentantii federatiei vor pleca de la Piata Romana (cladirea ASE) spre Palatul Victoria, vineri, 18 Ianuarie, in jurul orei 10:00.


 
Petiţia lansata de Alianta Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România are peste 10.000 de semnături
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*