Pisica electronica - o pisicuta fara inconveniente

Un gadget domestic pentru cei care nu au pisica „originala”.

Cei care au pisici stiu ca este imposibil sa intarzie in pat peste ora la care se trezeste pisica. In functie de ora la care s-a obisnuit sa se trezeasca animalul, te poti considera blestemat sau binecuvantat. Singura aplicatie utila a acestei conditionari (a stapanului de catre pisica!) este aceea ca posesorii de pisici par angajati plini de zel si nu intarzie niciodata la munca.

Este greu sa nu fii la 9 la serviciu atunci cand despotul imblanit te trezeste la 4:50 fiindca: 1. se plictiseste; 2. ii e foame; 3. ii e sete; 4. vrea sa mearga la ladita si are nevoie de public; 5. nu are nicio nevoie, te trezeste fiindca poate; 6. toate cele de mai sus.

Pisica 2.0, fara inconveniente

Daca ai un partener alergic sau care nu suporta pisicile, daca vecinii nu iti dau autorizatie pentru pisica sau nu iti permiti sa iei una in intretinere (si totusi esti „pisicar”), poti sa iti cumperi un ceas desteptator in forma de pisica. Designul dragalas te va face sa indragesti jucaria si sa nu o strici prima data cand te trezeste devreme si esti morocanos. Atunci cand incepe sa sune, nu miauna, ci emite un semnal sonor strident si enervant, insotit de semnale luminoase multicolore. De oprit poti sa il opresti exact ca pe o pisica normala din mieunat: mangaindu-l pe cap.

In plus, nu trebuie sa iti faci griji ca: a. isi doreste sa iti manance urechile in timp ce dormi; b. isi ascute ghearele pe mobila din sufragerie; c. confunda ghivecele plantelor cu litiera.


 
Pisica electronica - o pisicuta fara inconveniente
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*