Practica in facultate recunoscuta ca experienta profesionala?

Perioadele de practică şi de voluntariat ale studenţilor, din timpul facultăţii, vor fi recunoscute ca experienţă profesională, potrivit unui proiect de lege care va fi depus de deputatul PSD Mihai Sturzu, acesta susţinând că absolvenţii îşi vor putea găsi un loc de muncă mai uşor.

Deputatul PSD Mihai Sturzu a declarat, vineri, la Târgu Mureş, unde a participat la o audiere publică, că este în curs de elaborare un proiect de lege care propune ca perioadele de practică şi de voluntariat ale studenţilor, din timpul facultăţii, să fie recunoscute drept experienţă profesională.

„Profit de această scurtă vizită la Târgu Mureş ca să dau o veste bună, sper, pentru toţi studenţii din România. Sper ca după Paşte să depunem un proiect legislativ prin care perioadele de practică şi de voluntariat ale studenţilor, din timpul facultăţii, să fie considerate experienţă profesională. Astfel încât, la absolvirea facultăţii, studenţii să nu se mai afle în situaţia foarte delicată în care-şi caută un serviciu şi angajatorul le cere deja experienţă, pentru că nu ai cum să ai experienţă de muncă, alta, la finalul absolvirii studiilor, decât cea din timpul facultăţii”, a declarat Mihai Sturzu.


 
Practica in facultate recunoscuta ca experienta profesionala?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*