SALA 1 Chain Letter: Mâine, victima poţi fi tu! – PREMIERA–(IM 18)

Regia: Deon Taylor

In rolurile principale: Betsy Russell, Nikki Reed

Gen: Horror, Thriller

Durata: 96 minute

Ora : S, D: 16:30, 20:45

V, L- J: 16:30, 20:45

Şase prieteni încep o cursă pe viaţă şi pe moarte când primesc o scrisoare în lanţ. Dacă o trimit cu toţii mai departe, punând pe altcineva din grup în pericol, scapă cu viaţă. Acelaşi lucru se întâmplă dacă nu o trimite niciunul. Dar lucrurile sunt mai complicate decât par, iar un criminal cu sânge rece le urmăreşte celor şase prieteni fiecare mişcare. Cine va ceda primul?

SALA 1 MORNING GLORY (Matinal cu scandal) – (AP – 12)

Regia: Roger Michell

In rolurile principale: Rachel McAdams, Diane Keaton, Harrison Ford

Gen: Comedie

Durata: 102 minute

Ora : S, D: 12:00, 18:30

V, L- J: 18:30, 22:45

Roger Mitchell, regizorul comediilor („Notting Hill,” „Venus”), producătorul J.J. Abrams („Felicity,” „Alias,” „Lost,” „Star Trek”), şi scenarista Aline Brosh McKenna („The Devil Wears Prada,” „27 Dresses”) ne aduc o nouă comedie romantică, “Matinal cu scandal” (Morning Glory), care se petrece în lumea emisiunilor matinale de televizune. Protagoniştii sunt Rachel McAdams, Harrison Ford şi Diane Keaton, alături de Patrick Wilson şi Jeff Goldblum.

Când Becky Fuller (McAdams), producătoare de televiziune pasionată de meseria ei, este concediată de la programul de ştiri locale, cariera ei arată la fel de dezolantă precum îi este şi viaţa amoroasă. După acest eşec ajunge să lucreze pentru emisiunea “Daybreak”, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audienţă. Ambiţioasă din fire, Becky îşi pune în minte să revigoreze emisiunea, aşa că găseşte soluţia pe care ea o crede ideală: să-l aducă pe legendarul prezentator Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Din nefericire, înfumuratul Pomeroy refuză cu încăpăţânare să prezinte ştiri pe care le consideră sub nivelul lui – bârfe despre vedete, vremea, modă, şi altele asemenea… Ca şi cum asta nu era de ajuns, nu vrea deloc să lucreze cu colega lui de studio, Colleen Peck (Diane Keaton), o fostă regină a frumuseţii şi prezentatoare-vedetă de emisiuni matinale, care acum e mai mult decât fericită că i s-au “alocat” calupurile de ştiri.

Pe măsură ce Mike şi Colleen îşi duc răfuiala personală, mai întâi în culise, pentru a izbucni apoi în faţa camerelor de filmat, Becky se luptă să nu i se destrame idila pe care tocmai a înfiripat-o cu colegul său producător, Adam Bennett (Wilson). Becky va trebui să facă o echilibristică foarte complicată, dar şi extrem de comică, pentru a-şi salva relaţia amoroasă, reputaţia, jobul şi, nu în ultimul rând, emisiunea.

SALA 1 London Boulevard. Bulevardul crimei – (AP – 12)

Regia: William Monahan

In rolurile principale: Ray Winstone, Colin Farrell, Keira Knightley

Gen: Comedie, Romantic, Dragoste

Durata: 103 minute

Ora : S, D: 14:15, 22:45

V, L- J: 14:15

London Boulevard spune povestea dramatică a unui infractor eliberat recent din închisoare care se îndrăgosteşte de o actriţă retrasă în lumea ei. Colin Farrell şi Keira Knightley sunt protagoniştii acestui debut în regie al lui William Monahan, celebru pentru scenariul filmului care i-a adus Oscarul lui Martin Scrosese, The Departed.

SALA 2 Just Go with It (Nevasta de imprumut) –(AP – 12)

Regia: Dennis Dugan

In rolurile principale: Jennifer Aniston, Adam Sandler

Gen: Comedie, Romantic, Dragoste

Durata: 116 minute

Ora : S, D: 12:30, 14:45, 17:15, 19:45

V, L- J: 14:30, 17:00, 19:45

Pentru a avea aventuri cu femei, Danny (Sandler), un chirurg plastic de succes, se pretinde nefericit în căsătorie. Când dă peste cea care pare a fi femeia visurilor lui, nu foloseşte această metodă, dar ea nu întârzie să descopere verigheta falsă folosită pentru un plus de realism. Decât adevărul, Danny preferă să-i spună că e în prag de divorţ, dar noua iubită are o pretenţie inimaginabilă: pentru a-l crede, trebuie să i-o prezinte pe viitoarea fostă soţie. Ca s-o convingă, Danny îi cere ajutorul colegei sale de birou, Katherine (Jennifer Aniston).

SALA 2 THE RITE (Ritualul) – (N-15)

Regia: Mikael Håfström
In rolurile principale: Colin O’Donoghue, Anthony Hopkins

Gen: Dramă , Horror, Thriller

Durata: 114 minute

Ora : S, D: 22:15

V, L – J: 22:30

Inspirat din fapte reale, The Rite/Ritualul este un film terifiant în care Diavolul reuşeşte să îşi găsească acoliţi chiar şi în cel mai sfânt colţ de lume. Fiind student la teologie, Michael Kovak (Colin O’Donoghue) este trimis la Vatican pentru a studia exorcismul, poate tocmai din cauza îndoielilor sale în legătură cu dogmele religiei. Deşi este fascinat de toate aspectele credinţei, tânărul îşi foloseşte scepticismul ca pe o armură şi nu ezită să le spună superiorilor că răspunsurile pot fi găsite mai degrabă în tratamente psihiatrice, decât în forţe demonice şi exorcizări.

Însă Michael începe să îşi pună la îndoială părerile din ziua în care îl întâlneşte pe Părintele Lucas (Anthony Hopkins), un preot legendar pentru miile de exorcizări pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Ajuns faţă în faţă cu un caz de ,,posedare” atât de puternic încât şi Părintele Lucas pare să fie depăşit, Michael începe să vadă că dincolo de explicabil există fenomene pe care nimeni nu poate să le controleze sau să le înţeleagă. Răul i se dezvăluie tânărului în cea mai pură formă, cu o violenţă de nedescris şi îl aduce în punctul în care un singur lucru îl mai poate salva.

SALA 3 SUCKER PUNCH: Evadare din realitate 3D – PREMIERA – AP-12

Regia: Zack Snyder

In rolurile principale: Emily Browning

Gen: Acţiune, Fantastic, Thriller

Ora : S, D: 16:00, 23:00

V, L – J: 18:00, 23:00

Sucker Punch: Evadare din realitate este o incursiune în mintea unei tinere a cărei imaginaţie o ajută să evadeze din realitatea sumbră în care trăieşte. Numai aşa, fără constrângeri de timp şi loc, este liberă să pornească în aventuri care şterg limita dintre real şi fantezie.

Intemniţată fără voia ei într-un azil de nebuni, Babydoll (Emily Browning) încă mai visează la o viaţă normală. Şi cum singura speranţă la libertate este lupta neîncetată, ea reuşeşte să convingă încă 4 tinere aflate în aceeaşi situaţie să i se alăture. Cu personalităţi diferite, dar unite de un scop comun, Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung), Sweet Pea (Abbie Cornish) şi Babydoll se aliază pentru a scăpa din mâinile celor care le ţin captive.

Conduse de Babydoll, tinerele îşi creează propria lume imaginară, unde pornesc un război fantastic cu tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la şerpi uriaşi, ajutându-se de un arsenal pe măsură. Tot împreună, ele sunt nevoite să hotărască ce sacrificii sunt dispuse să facă pentru a rămâne în viaţă şi a continua periculosul joc. Cu un ajutor nesperat din partea lui Wise Man (Scott Glenn), aventura incredibilă a fetelor le poate reda vieţile, însă, doar dacă reuşesc să ducă la bun sfârşit provocările primite de la cei care le ţin captive: Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) şi High Roller (Jon Hamm).

SALA 3 THE LINCOLN LAWYER (Avocatul din limuzina) – digital – AVANPREMIERA – AP-12

Regia: Brad Furman

In rolurile principale: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Josh Lucas

Gen: Dramă

Ora : J: 20:30

Având ca şi client un personaj notoriu din Beverly Hills, avocatul Mickey Haller îşi conduce investigaţiile de pe bancheta din spate a limuzinei sale marca Lincoln.


SALA 3 MARS NEESD MOMS ( Mamici pentru Marte) 3D – AG

Regia: Simon Wells

In rolurile principale: Joan Cusack, Seth Green

Gen: Acţiune, Aventuri, Comedie, SF

Ora : S, D: 11:15 dublat, 18:15 subtitrat

V, L – J: 13:00 dublat

Un tânăr pe nume Milo începe să-şi aprecieze mama la adevărata valoare când marţienii vin pe Terra să o ia pe planeta lor.

SALA 3 LIMITLESS (Fara Limita) – digital – N 15

Regia: Neil Burger

In rolurile principale: Bradley Cooper, Abbie Cornish, Robert De Niro

Gen: Thriller

Ora : S, D: 13:30, 20:30

V, L – Mi: 15:30, 20:30

J: 15:30

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obişnuit să îşi contempleze în fiecare zi eşecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic – NZT. Orice om normal îşi foloseşte doar 20% din capacitatea creierului, dar substanţa experimentală îi permite lui Eddie să îl folosească 100%. Dintr-o dată i se deschide apetitul pentru cultură, reuşeşte să îşi scrie cartea în doar 4 zile şi matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informaţiile pe care le-a acumulat în timp prind contur şi încep instantaneu să se organizeze în mintea sa.

Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi abilităţi ieşite din comun, Eddie ajunge repede expert al speculaţiilor financiare şi îi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar spre ghinionul lui, mogulul nu îl vede decât ca pe o metodă uşoară de a face miliarde de dolari fără efort. În scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transformă într-o luptă pentru supravieţuire, secretul metamorfozei iese la suprafaţă şi asasinii puşi pe urmele lui nu mai reprezintă singura ameninţare.

SALA 4 MADE IN DAGENHAM – PREMIERA – AP-12

Regia: Nigel Cole
In rolurile principale: Imelda Staunton, Sally Hawkins, Andrea Riseborough

Gen: Comedie, Drama, Istoric

Durata: 113 minute

Ora : S, D: 15:15, 20:00, 22:30

V, L – J: 17:15, 22:15

În 1968, muncitoarele de la o fabrică Ford din Marea Britanie intră în grevă, nemulţumite de condiţiile de lucru. Mişcarea lor, care cerea salarii egale cu cele primite de bărbaţi în condiţii de muncă egale, a dus la adoptarea unei legi revoluţionare de către parlamentul britanic.

SALA 4 La cap, la bani, la oase – N-15

Regia: Cristian Comeagă

In rolurile principale: Alexandru Margineanu, Gratiela Teohari, Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu

Gen: Comedie

Durata: 102 minute

Ora : S, D: 13:00, 17:45

V, L – J: 15:00, 19:30

Comic, sexy, alert şi surprinzător, filmul La bani, la cap, la oase este o comedie poliţistă în care doi recuperatori, unul român şi celălalt basarabean, sunt implicaţi fără voie în jefuirea unei maşini bancare.

Fără a şti una de cealaltă, mai multe persoane plănuiesc concomitent acest jaf: un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri, un albanez, capul unei reţele care se ocupă de droguri, o tânără funcţionară bancară ce caută un mod deştept pentru a-şi plăti datoriile şi, peste toţi, o mare escroacă ce trage sforile din ascunzătoarea pe care şi-a creat-o într-o mănăstire.

Prea de treabă pentru meseria pe care o practică, „Harpon” şi „Baptistu” sunt folosiţi de fiecare din jefuitori până în momentul când se deşteaptă şi hotărăsc să „recupereze” banii băncii chiar în folosul lor. Pentru a reuşi, sunt nevoiţi să bată palma cu unul dintre concurenţi: îndrăzneaţa şi atrăgătoarea funcţionară bancară. În final, în cu totul alt mod decât au plănuit, fata şi cei doi bărbaţi dau lovitura şi lasă să se înţeleagă că, pe viitor, vor forma un trio redutabil.

Personajele sunt colorate si dinamice, de la masculi feroce, la banditi cu suflet, tantalai simpatici si escroace super sexy. Umorul debordant al replicilor si al situatiilor e insotit de surpriza si absurdul pe care intriga le propune, iar tonul relatarii este zeflemist”, se arata in comunicatul de prezentare al filmului.

Din distributie fac parte Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu si Gratiela Teoharie, regia apartinand lui Cristian Comega. Pelicula „La bani, la cap, la oase” face parte din portofoliul Domino Film, alaturi de productiile „Restul e tacere” , „Filantropica” sau „Asfalt Tango”.


 
Program Cityplex Constanta 25-31 martie
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii