SALA 1 Ursul (Ursul)– PREMIERA – AP-12

 

Regia: Dan Chişu
In rolurile principale: Şerban Pavlu, Mihai Constantin, Cosmin Seleşi

Gen:   Comedie

Durata: 83 minute

 

Ora :   S,D: 12:30, 14:30, 16:30,  18:30, 20:30, 22:30

V, L – J: 14:30, 16:30,  18:30, 20:30, 22:30

Ursul  este un road-movie plasat în România anilor ‘90. Noul director al Circului de Stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs – bătrân şi pe moarte – unui vânător german. Însă, mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia. Aventurile pline de neprevăzut prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din Ursul comedia anului 2011 în România.

 

SALA 2  Fast & Furios 5 (Furios si Iute în viteza a 5-a) –(N-15)

Regia: Justin Lin

In rolurile principale: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jordana Brewster

Gen: Acţiune/Crimă/Dramă/Thriller

Durata: 130 minute

 

Ora :   S,D: 12:15, 14:45, 17:15,  20:00, 22:45

V, L – J: 14:45, 17:15,  20:00, 22:45

 

Vin Diesel şi Paul Walker conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză – Fast Five. În al cincilea film al seriei, fostul poliţist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puşcăriaş Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealaltă a legii. Dwayne Johnson se alătură unei echipe de actori formată din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon şi Don Omar pentru o cursă nebună cu miză supremă.

 

SALA 3 Thor 3D  (Thor) PREMIERA– (AG)

 

Regia: Kenneth Branagh
In rolurile principale: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins

Gen:  Acţiune, Aventuri, Dramă, Fantastic

Durata: 130 minute

 

Ora :       S,D:        11:45, 14:15, 16:45, 19:30, 22:15

V, L,Ma: 14:15, 17:00, 19:45, 22:15

Mi,J:      14:15, 17:00, 19:45

 

Puternicul şi arogantul războinic Thor este izgonit în afara graniţelor tărâmului fantastic Asgard, drept pedeapsă pentru faptele sale nesăbuite, şi trimis să trăiască pe Pământ, printre oameni, ajungând în scurt timp unul dintre cei mai destoinici protectori ai acestora. Filmul e bazat pe benzile desenate Marvel, cu acelaşi nume, create de Stan Lee, Larry Lieber şi Jack Kirby.

 

SALA 3 Priest (Priest : Răzbunătorul) – AVANPREMIERA – IM-18

 

Regia: Scott Charles Stewart

In rolurile principale: Paul Bettany, Maggie Q

Gen: Acţiune, Horror, Thriller

Durata: 87 minute

Ora :   Mi,J: 22:15

 

Într-o lume pustiită de un război secular între oameni şi vampiri, Priest, un legendar preot războinic, trăieşte anonim într-una dintre aşezările umane controlate de Biserică. Neştiut de nimeni, bărbatul iese din exilul autoimpus când nepoata sa de 18 ani este răpită de un grup de vampiri din împrejurimile oraşului. Ajutat de iubitul nepoatei sale, Hicks, şi de Preoteasă, o fostă membră a legiunii sale de vânători de vampiri de odinioară, Priest porneşte în căutarea rudei sale, în plan fiind şi lichidarea odiosului lider al vampirilor.

 

SALA 4 Water for Elephants (Apă pentru elefanţi)– AP-12

 

Regia: Francis Lawrence
In rolurile principale: Christoph Waltz, Reese Witherspoon, Robert Pattinson

Gen:   Drama, Istoric, Dragoste

Durata: 121 minute

Ora :   S,D: 22:15

V, L – J: 22:15

Tânărului Jakob Jankovski îi mor ambii părinţi într-un accident, chiar cu o săptămână înainte ca el să-şi dea examenul de absolvire a facultăţii de medicină veterinară. Şocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Pe când încearcă să fugă de noua sa condiţie, el se aruncă din întâmplare într-un tren aparţinând unui circ care dădea reprezentaţii prin America. Este perioada Marii crize economice din anii ’30, iar locurile de muncă sunt extrem de greu de găsit.

 

SALA 4 Paul (Paul. Un extraterestru fugit de-acasă) –  AP-12

 

Regia: Greg Mottola

In rolurile principale: Nick Frost, Seth Rogen, Simon Pegg

Gen:  Aventuri, Comedie,SF

Durata: 112 minute

 

Ora :   S,D: 12:45, 15:00, 17:30, 19:45

V, L – J: 15:00, 17:30, 19:45

Simon Pegg şi Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) fac din nou echipă în Paul, în rolurile a doi tocilari pasionaţi de SF al căror pelerinaj prin America îi aduce în zona faimoasă pentru apariţii de OZN-uri. Odată ajunşi acolo, le iese în cale un extraterestru care îi va arunca într-o călătorie atât de zănatică, încât percepţia celor doi asupra universului se va schimba pentru totdeauna.Un extraterestru pe nume Paul şi-a petrecut ultimii 60 de ani captiv într-o bază militară ultrasecretă. Din motive necunoscute, extraterestrul, care între timp căpătase năravuri pământene, decide să evadeze. Aşa că sare în prima maşină care îi iese în cale – cea cu care călătoreau Graeme Willy (Pegg) and Clive Gollings (Frost).Vânaţi de agenţi federali, dar şi de tatăl fanatic al unei tinere pe care o răpesc din greşeală, Graeme şi Clive născocesc un plan aiuristic pentru a-l duce pe Paul la nava-mamă. Sunt doar doi nătăfleţi care se chinuie să fie de ajutor, însă Paul îi vede ca pe doi eroi intergalactici.Paul este regizat de Greg Mottola (Superbad), după o poveste de Pegg & Frost. În distribuţie se mai află Jason Bateman, Kristen Wiig, Bill Hader, Blythe Danner, Joe Lo Truglio, John Carroll Lynch, David Koechner şi Sigourney Weaver.


 
Program Cityplex Constanta 6 - 12 mai
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*