SALA 1 Chain Letter: Mâine, victima poţi fi tu! –(IM 18)

Regia: Deon Taylor

In rolurile principale: Betsy Russell, Nikki Reed

Gen: Horror, Thriller

Durata: 96 minute

Ora : S, D: 16:45, 21:00

V, L- J: 14:30, 16:30, 18:30

Şase prieteni încep o cursă pe viaţă şi pe moarte când primesc o scrisoare în lanţ. Dacă o trimit cu toţii mai departe, punând pe altcineva din grup în pericol, scapă cu viaţă. Acelaşi lucru se întâmplă dacă nu o trimite niciunul. Dar lucrurile sunt mai complicate decât par, iar un criminal cu sânge rece le urmăreşte celor şase prieteni fiecare mişcare. Cine va ceda primul?

SALA 1 THE RITE (Ritualul) – (N-15)

Regia: Mikael Håfström
In rolurile principale: Colin O’Donoghue, Anthony Hopkins

Gen: Dramă , Horror, Thriller

Durata: 114 minute

Ora : S, D: 12:00, 14:30, 18:45, 23:00

V, L – J: 20:30, 22:45

Inspirat din fapte reale, The Rite/Ritualul este un film terifiant în care Diavolul reuşeşte să îşi găsească acoliţi chiar şi în cel mai sfânt colţ de lume. Fiind student la teologie, Michael Kovak (Colin O’Donoghue) este trimis la Vatican pentru a studia exorcismul, poate tocmai din cauza îndoielilor sale în legătură cu dogmele religiei. Deşi este fascinat de toate aspectele credinţei, tânărul îşi foloseşte scepticismul ca pe o armură şi nu ezită să le spună superiorilor că răspunsurile pot fi găsite mai degrabă în tratamente psihiatrice, decât în forţe demonice şi exorcizări.

Însă Michael începe să îşi pună la îndoială părerile din ziua în care îl întâlneşte pe Părintele Lucas (Anthony Hopkins), un preot legendar pentru miile de exorcizări pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Ajuns faţă în faţă cu un caz de ,,posedare” atât de puternic încât şi Părintele Lucas pare să fie depăşit, Michael începe să vadă că dincolo de explicabil există fenomene pe care nimeni nu poate să le controleze sau să le înţeleagă. Răul i se dezvăluie tânărului în cea mai pură formă, cu o violenţă de nedescris şi îl aduce în punctul în care un singur lucru îl mai poate salva.

SALA 2 Battle: Los Angeles ( Invadarea lumii : Bătălia Los Angeles) – PREMIERA – (N-15)

Regia: Jonathan Liebesman

In rolurile principale: Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan, Aaron Eckhart

Gen: Actiune, SF

Durata: 112 minute

Ora : S, D: 18:00, 20:15, 22:30

V, L- J: 15:45, 18:00, 20:15, 22:30

De mult timp se semnalau apariţii ale OZN-urilor in diverse puncte ale globului – la Buenos Aires, Seul, în Franţa, Germania sau China. Dar în anul 2011, ceea ce fuseseră odată apariţii trecătoare ale acestor obiecte zburătoare, devin o realitate terifiantă când Pământul este atacat brusc de forţe necunoscute. Oamenii de pe întreaga planetă asistă neputincioşi la căderea marilor oraşe ale lumii. Los Angeles devine ultima redută a omenirii într-o bătălie pe care nu o anticipase nimeni. Totul ajunge să depindă de un sergent din marina americană (Aaron Eckhart) şi plutonul lui, încropit în grabă, care trebuie să se lupte cu un duşman cum nu s-a mai văzut până acum.

Columbia Pictures prezintă, în asociere cu Relativity Media o producţie originală, Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles . În film joacă Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Ramon Rodriguez, Bridget Moynahan, Ne-Yo şi Michael Peña. Regia îi aparţine lui Jonathan Liebesman. Producătorii sunt Neal H. Moritz şi Ori Marmur. Scenariul este semnat de Chris Bertolini. Producătorii executivi sunt Jeffrey Chernov şi David Greenblatt. Directorul de imagine este Lukas Ettlin. Scenografia este semnată de Peter Wenham. Montajul e realizat de Christian Wagner. Efectele vizuale au fost create de Everett Burrell, costumele, de designerul Sanja Milković Hays, iar muzica a fost compusă de Brian Tyler.
SALA 2 MADE IN DAGENHAM – AP-12

Regia: Nigel Cole
In rolurile principale: Imelda Staunton, Sally Hawkins, Andrea Riseborough

Gen: Comedie, Drama, Istoric

Durata: 113 minute

Ora : S, D: 13:30, 15:45

V, L – J: 13:30

În 1968, muncitoarele de la o fabrică Ford din Marea Britanie intră în grevă, nemulţumite de condiţiile de lucru. Mişcarea lor, care cerea salarii egale cu cele primite de bărbaţi în condiţii de muncă egale, a dus la adoptarea unei legi revoluţionare de către parlamentul britanic.

SALA 3 SUCKER PUNCH: Evadare din realitate ( digital ) – N-15

Regia: Zack Snyder

In rolurile principale: Emily Browning

Gen: Acţiune, Fantastic, Thriller

Ora : S, D: 18:00, 23:00

V, L – J: 23:00

Sucker Punch: Evadare din realitate este o incursiune în mintea unei tinere a cărei imaginaţie o ajută să evadeze din realitatea sumbră în care trăieşte. Numai aşa, fără constrângeri de timp şi loc, este liberă să pornească în aventuri care şterg limita dintre real şi fantezie.

Intemniţată fără voia ei într-un azil de nebuni, Babydoll (Emily Browning) încă mai visează la o viaţă normală. Şi cum singura speranţă la libertate este lupta neîncetată, ea reuşeşte să convingă încă 4 tinere aflate în aceeaşi situaţie să i se alăture. Cu personalităţi diferite, dar unite de un scop comun, Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung), Sweet Pea (Abbie Cornish) şi Babydoll se aliază pentru a scăpa din mâinile celor care le ţin captive.

Conduse de Babydoll, tinerele îşi creează propria lume imaginară, unde pornesc un război fantastic cu tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la şerpi uriaşi, ajutându-se de un arsenal pe măsură. Tot împreună, ele sunt nevoite să hotărască ce sacrificii sunt dispuse să facă pentru a rămâne în viaţă şi a continua periculosul joc. Cu un ajutor nesperat din partea lui Wise Man (Scott Glenn), aventura incredibilă a fetelor le poate reda vieţile, însă, doar dacă reuşesc să ducă la bun sfârşit provocările primite de la cei care le ţin captive: Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) şi High Roller (Jon Hamm).

SALA 3 THE LINCOLN LAWYER (Avocatul din limuzina) – digital – PREMIERA – N-15

Regia: Brad Furman

In rolurile principale: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Josh Lucas

Gen: Dramă

Ora : S, D: 15:30, 20:30

V, L – J: 15:30, 20:30

Având ca şi client un personaj notoriu din Beverly Hills, avocatul Mickey Haller îşi conduce investigaţiile de pe bancheta din spate a limuzinei sale marca Lincoln.

SALA 3 LIMITLESS (Fara Limita) – digital – N -15

Regia: Neil Burger

In rolurile principale: Bradley Cooper, Abbie Cornish, Robert De Niro

Gen: Thriller

Ora : S, D: 13:00

V, L – J: 13:00, 18:00

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obişnuit să îşi contempleze în fiecare zi eşecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic – NZT. Orice om normal îşi foloseşte doar 20% din capacitatea creierului, dar substanţa experimentală îi permite lui Eddie să îl folosească 100%. Dintr-o dată i se deschide apetitul pentru cultură, reuşeşte să îşi scrie cartea în doar 4 zile şi matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informaţiile pe care le-a acumulat în timp prind contur şi încep instantaneu să se organizeze în mintea sa.

Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi abilităţi ieşite din comun, Eddie ajunge repede expert al speculaţiilor financiare şi îi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar spre ghinionul lui, mogulul nu îl vede decât ca pe o metodă uşoară de a face miliarde de dolari fără efort. În scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transformă într-o luptă pentru supravieţuire, secretul metamorfozei iese la suprafaţă şi asasinii puşi pe urmele lui nu mai reprezintă singura ameninţare.

SALA 4 HOP ( HOP-TOP ) – PREMIERA – AP-12

Regia: Tim Hill

In rolurile principale: James Marsden, Russell Brand, Kaley Cuoco

Gen: Comedie

Durata: 92 minute

Ora : S, D: 12:15, 14:15, 16:15

V, L – J: 14:00, 16:00

Hop este o povestea comică a lui Fred (James Marsden), un pierde-vară veşnic fără job, care îl accidentează din greşeală pe iepuraşul de Paşte (vocea lui Russel Brand) şi se vede obligat să-l ia acasă la el pentru a-l îngriji până îşi revine. Leneşul Fred are acum de înfruntat cel mai urâcios musafir care există, iar înfruntarea dintre cei doi le va arăta amândurora ce înseamnă să te maturizezi.

SALA 4 London Boulevard. Bulevardul crimei – (IM-18)

Regia: William Monahan

In rolurile principale: Ray Winstone, Colin Farrell, Keira Knightley

Gen: Comedie, Romantic, Dragoste

Durata: 103 minute

Ora : S, D: 18:30

V, L- J: 20:00

London Boulevard spune povestea dramatică a unui infractor eliberat recent din închisoare care se îndrăgosteşte de o actriţă retrasă în lumea ei. Colin Farrell şi Keira Knightley sunt protagoniştii acestui debut în regie al lui William Monahan, celebru pentru scenariul filmului care i-a adus Oscarul lui Martin Scrosese, The Departed.

SALA 4 BUNA, CE FACI? – (N-15)

Regia: Alexandru Maftei

In rolurile principale: Ionel Mihăilescu, Dana Voicu

Gen: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste

Durata: 105 minute

Ora : S, D: 20:45, 22:45

V, L- J: 17:45, 22:15

După 20 de ani de căsnicie fericită Gabriel şi Gabriela nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt. Să fie asta tot ce viaţa le mai poate oferi? După ce îşi petrec cîteva nopţi comunicînd pe internet cu un necunoscut, amîndoi se îndrăgostesc – fără să ştie că de fapt s-au găsit tot unul pe celălalt. Atracţia pasională pentru necunoscut se amestecă cu sentimentul de vinovăţie că îşi înşală partenerul de o viaţă. Încă şi mai confuz este băiatul lor Vladimir, un adolescent cu o viaţă sexuală foarte activă, cînd descoperă că si părinţii săi sunt mînaţi de dorinţe. Într-o zi însă întîlnirea celor doi amanţi virtuali devine inevitabilă…


 
Program Cityplex Tomis Mall 1 - 7 aprilie
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*