SALA 1 THE EAGLE (Acvila legiunii a IX-a) – (N – 15)

Regia: Kevin Macdonald

In rolurile principale: Channing Tatum, Jamie Bell

Gen: Actiune, Aventuri, Drama, Istoric

Durata: 114 minute

Ora : S, D: 12:15, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30

V, L – J: 15:00, 17:30, 20:00, 22:30

Acţiunea din The Eagle se petrece în Britania anului 140, la 20 de ani de la inexplicabila dispariţie a întregii legiuni a noua în munţii Scoţiei de azi. Tânărul centurion Marcus Aquila (Tatum) vine de la Roma pentru a descoperi misterul din spatele dispariţiei şi pentru a spăla reputaţia tatălui său, liderul legiunii. Însoţit doar de un sclav briton, Esca (Bell), Marcus va avea de înfruntat triburi de barbari pentru a recupera vulturul de aur, simbolul legiunii a noua.

SALA 2 Big Mommas: Like Father, Like Son – AVANPREMIERA – AP 12

Regia: John Whitesell

In rolurile principale: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson

Gen: Comedie

Durata: 107 minute

Ora : J: 19:30

Agentul FBI Malcom Turner şi fiul său de 17 ani, Trent, trebuie să trăiască sub acoperire după ce Trent este martorul unei crime. Dacă Malcolm redevine populara Coana mare, ca şi în primele două filme ale seriei, Trent va trebui să preia identitatea lui Charmaine, elevă la o şcoală de fete, unde tatăl şi fiul se ascund pentru a nu fi găsiţi de criminal.

SALA 2 TRUE GRIT (Adevaratul curaj) – PREMIERA – (N – 15)

Regia: Ethan Coen, Joel Coen

In rolurile principale: Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Hailee Steinfeld

Gen: Dramă, Western

Ora : S, D: 12:00, 14:30, 17:00, 19:30, 22:15

V, L – Mi : 14:30, 17:00, 19:30, 22:15

J : 14:30, 17:00, 22:15

Când tatăl ei e ucis de Tom Chaney, un zilier angajat la ferma familiei, Mattie Ross, o fată de numai 14 ani, porneşte în căutarea ucigaşului, hotărâtă să-i dea de urmă şi să se răzbune. În drumul ei întâlneşte un şerif despre care se spune că nu e altul mai dur decât el. E Reuben J. „Rooster” Cogburn, alcoolic, pierde-vară, cu un caracter imposibil, dar Mattie îl angajează şi insistă să meargă cu el, în ciuda împotrivirii acestuia. În drumul lor înspre rezervaţia indienilor unde au auzit că s-ar ascunde Chaney, li se alătură LaBoeuf, un ranger care îl caută şi el pe criminal, dar din propriile sale motive. Cei trei au de înfruntat pericole şi surprize care pun la grea încercare adevăratul curaj al fiecăruia.

SALA 3 I Am Number Four (Numărul patru) – (N – 15)

Regia: D.J. Caruso

In rolurile principale: Alex Pettyfer, Teresa Palmer

Gen: Actiune SF

Ora S, D: 15:30, 20:30

V, L – J: 15:30, 20:30

I Am Number Four spune povestea a nouă copii cu puteri extraordinare şi-a însoţitorilor lor, singurii supravieţuitori ai unui război de pe planeta lor natală, Lorien. Ei s-au stabilit pe Terra, protejaţi fiind de o vrajă datorită căreia nu pot fi ucişi decât într-o anumită ordine. Duşmanii lor au ucis deja trei, iar protagonistul este, desigur, numărul patru. Acesta, care pe Pământ se va numi John Smith, se ascunde în oraşul Paradise, Ohio, unde va face tot posibilul să supravieţuiască şi să-şi învingă inamicii.

SALA 3 Gnomeo and Juliet (Gnomeo şi Julieta) 3D – (AG)

Regia: Kelly Asbury

In rolurile principale: James McAvoy, Emily Blunt

Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Romantic, Dragoste

Ora : S, D: 13:00

V, L – J: 13:00

Gnomeo şi Julieta este cea mai frumoasă poveste de dragoste petrecută vreodată între… doi pitici de grădină. Într-o aventură contemporană extrem de comică, variantele moderne ale celebrilor Capulet şi Montague sunt doi vecini care nu se suportă. Din cauza competiţiei dintre ei, grădinile lor au ajuns să arate ridicol, pline până la refuz cu pitici din teracotă. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este că atunci când nimeni nu se uită, piticii prind viaţă şi se comportă exact ca ei. De fapt, au împrumutat atât de bine trăsăturile oamenilor, încât şi conflictul dintre pitici s-a transformat într-o adevărată vendetă. La fel ca pentru Montague şi Capulet, apartenenţa la clanurile Roşiilor din Grădina Roşie sau Albaştrilor din Grădina Albastră e ceva extrem de important şi implică şi foarte multe responsabilităţi.

Printre cursele cu maşina de tuns iarbă şi incursiunile în piscinele oamenilor, se înfiripă idila dintre Gnomeo şi Julieta, care, îndrăgostiţi până peste urechi, sfidează îndelungata rivalitate a clanurilor lor.

Piticii sunt acompaniaţi în aventura lor de cei mai renumiţi actori, vocile lor fiind interpretate de: Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Michael Caine, Patrick Stewart, Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas si Hulk Hogan; în timp ce coloana sonoră a filmului este compusă de Sir Elton John.

SALA 3 DRIVE ANGRY (Iadul se dezlantuie) 3D- PREMIERA – IM 18

Regia: Patrick Lussier

In rolurile principale: Amber Heard, Nicolas Cage, William Fichtner

Gen: Acţiune, Thriller

Ora : S, D: 18:00, 22:45

V, L – J: 18:00, 22:45

În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.

El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care, asemenea lui, este în căutarea mântuirii. Împreună, cei doi încearcă să dea de urma conducătorului demonic al sectei (Billy Burke) şi în acelaşi timp să supravieţuiască atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să îl aducă pe Milton din nou în Iad.

Pornind într-o cursă agonizantă împotriva timpului, bărbatul are la dispoziţie 3 zile pentru a răzbuna moartea fiicei sale şi a opri secta din a-şi duce la capăt planurile odioase.

SALA 4 THE KIDS ARE ALL RIGHT (Copiii sunt bine-mersi ) – (N-15)

Regia: Lisa Cholodenko
In rolurile principale: Annette Bening, Julianne Moore

Gen: Comedie

Durata: 106 minute

Ora : S, D: 12:30, 17:15, 19:45

V, L – J : 17:15, 19:45

Doi copii concepuţi prin inseminare artificială fac demersurile pentru a-şi aduce tatăl, în fapt un simplu donator de spermă, în viaţa familiei lor.

Doctoriţă ginecolog de succes, Nic şi arhitecta peisagistă Jules formează un cuplu de lesbiane de aproximativ 20 de ani şi sunt mamele a doi adolescenţi pe nume Joni şi Laser, pe care i-au conceput prin inseminare artificială. După ce Joni împlineşte 18 ani şi este acceptată la un colegiu prestigios, fratele ei mai mic o presează să contacteze telefonic banca de spermă pentru a afla identitatea tatălui lor biologic. Angajaţii instituţiei îl sună pe Paul şi îl întreabă dacă este de acord să îşi întâlnească fiica, bărbatul intrând intempestiv în viaţa de familie a celor patru protagonişti. Paul lucrează într-un restaurant din Los Angeles, cultivă produse organice, conduce o motocicletă şi preferă aventurile amoroase în locul relaţiilor stabile, motiv pentru care este confuz atunci când îi cunoaşte personal pe cei doi copii ai săi. Sentimentele paterne ale lui Paul sunt trezite brusc, la fel ca şi atracţia lui sexuală faţă de Jules, iar Nic devine frustrată şi neîncrezătoare în capacitatea ei de seducţie, începe să bea şi îl percepe pe bărbat drept o ameninţare pentru unitatea familiei lor.

SALA 4 The Human Resources Manager (Misiunea Directorului de Resurse Umane) – (AP 12)

Regia: Eran Riklis
In rolurile principale: Gila Almagor, Mark Ivanir

Gen: Drama

Durata: 103 minute

Ora : S, D: 14:45, 22:00

V, L – J : 14:45, 22:00

Filmul descrie călătoria epică a unui om ce lasă în urmă un Ierusalim dominat de teroare şi violenţă şi ajunge într-un colţ îndepărtat din Europa de Est. Locaţiile de filmare din România au fost: Bucureşti, satele Petelca (jud. Alba), Răzvani, Lupşani (jud. Călărasi), Călăraşi, Transfăgărăşan, aeroportul Sibiu, Mogoşoaia, Valea Doftanei.


 
Program Cityplex Tomis Mall 25 februarie - 3 martie
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*