Reteaua sociala

O retea sociala pentru tine…

Studentii pe net te vor pe tine: Inregistreaza-te si cunoaste oameni noi, vizualizeaza profile si fa-ti prieteni noi, publica-ti fotografiile si videoclipurile, creeaza-ti propriul grup sau alatura-te celor existente!

Eşti la un pas de a obţine calitatea de Student pe net. Fa-ti un cont gratis, autentifică-te, accesează Comunitatea şi configurează-ţi pagina profilului tau.

Simplu si rapid: socializeaza romaneste..Dureaza doar cateva secunde! Fa-ti un cont gratuit!

sau Log In daca esti deja in retea!

Reteaua sociala

Reteaua sociala

Interactioneaza prin grupuri, profile, prieteni si statusuri. Te vom tine la curent cu toate noutatile din facultatea ta: cursuri, comunicate, burse, examene.

Noua experienta sociala! Vezi ce fac prietenii tai, comenteaza, adauga poze sau video! Distreaza-te online cu colegii de campus sau camin..

Impartaseste cu prietenii tai poze, filme, informatii, cursuri, experiente! Profilul tau este foarte simplu de modificat si personalizat! Incearca acum: este simplu si rapid!

Reteaua sociala

[one_fourth]
[quote cite=”Vasilescu Ioana” subcite=”membru” src=”http://studentpenet.ro/wp-content/uploads/2012/07/avatar2.jpg” bg=”f1f0e1″ color=”444″]
Studentpenet creeaza un mediu puternic de împărtăşire de noi idei!Mi se pare un website de incredere si foarte interactiv!
[/quote]
[/one_fourth]

[one_fourth]
[quote cite=”Draganel Marius” subcite=”membru” src=”http://studentpenet.ro/wp-content/uploads/avatars/5/c27d278d37e66a4ab714b75576b0f879-bpthumb.jpg” bg=”f1f0e1″ color=”444″]
Excelent pentru a cunoaste studenti si studente!Afli tot ce misca in campus, plus ca sunt foarte multe articole deosebit de interesante.
[/quote]
[/one_fourth]

[one_fourth]
[quote cite=”Vasilescu Sandu” subcite=”membru” src=”http://studentpenet.ro/wp-content/uploads/avatars/989/64f74f6a2baa5132c05c4f0e1e1d68a0-bpthumb.jpg” bg=”f1f0e1″ color=”444″]
Student pe net este cool! De mult asteptam un astfel de website, special pentru studentii romani. Plus ca au si Video, jocuri si anunturi pe net! Faceti-va cont si bucurati-va de experienta incredibila!
[/quote]
[/one_fourth]

Reteaua sociala

 
 
Reteaua sociala