Reteaua Universitatilor de la Marea Neagra: Scoala Internationala de Vara

Reteaua Universitatilor de la Marea Neagra in colaborarea cu Universitatea ‘Ovidius’ din Constanta si mai multe universitati membre RUMN, organizeaza Scoala Internationala de Vara cu tema ‘Concepte Avansate si Perspective in Managementul Surselor Energetice Regenerabile’.

Evenimentul se deruleaza in cadrul proiectului ARGOS ‘BSUN Joint Master Degree Study Program on the Management of Renewable Energy Sources’ finantat prin contractul nr. 1.3.1.66334.127 MIS-ETC 277, nr. 44553/08.06.2011 de catre Ministerul Mediului si Dezvoltarii Regionale prin intermediul Black Sea Basin Joint Operational Programme 2007-2013.

La lucrarile Scolii de Vara participa peste 100 de studenti de la programe de masterat si doctorat din Romania, Bulgaria, Turcia, Ucraina si Moldova, iar lectorii invitati sunt specialisti de mare prestigiu international din Italia, Austria, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Moldova, Romania si Azerbaijan.

In cadrul agendei sociale a evenimentului, aseara, 20 august, studentii din Republica Moldova au prezentat un program artistic ce a scos in evidenta frumusetile si traditiile tarii lor.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa site-ul www.bsun.org sau http://www.bsun.org/argos/.


 
Reteaua Universitatilor de la Marea Neagra: Scoala Internationala de Vara
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*