Reteta de varza bulgareasca

Varza bulgareasca

Ai nevoie de:
1 kg. varza murata marunta, 1 cana bulion (250 ml), 1 cana cu orez, 1 ceapa mai mare, 2 cani cu supa de carne (poti folosi din aceea cubulete), 4 pulpe pui, sare, piper .

Cum se face ?

Varza se spala in apa rece si se stoarce. La varza se adauga ceapa taiata marunt, cana de orez si cana de bulion (eu am turnat bulionul ulterior deoarece am uitat) si se codimenteaza cu sare si piper dupa gust.Totul se aseaza intr-un vas uns cu untura, ulei sau rama si se aseaza peste el bucatile de pulpa sarate un pic. Se toarna peste canile cu supa si se da la cuptor pana scade zeama bine (cca. 50 minute ).La final poti servi cu smantana.


 
Reteta de varza bulgareasca




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*