Reteta rapida – Tartine calde, cu branza si ceapa verde

Daca faci un chef in camin si pe langa bautura vrei sa-ti impresionezi invitatii cu ceva gustos, va propunem o reteta rapida, simpla si delicioasa 😉

Ingrediente

1 paine tip franzela micuta, sau ciabatta ….
200 gr cascaval ras
1 legatura ceapa verde
2 linguri maioneza
2 linguri iaurt sau smantana
2 catei usturoi
piper

Preparare

  1. Branza rasa se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, cu iaurtul si maioneza pana se leaga. Se adauga usturoiul strivit si se condimenteaza cu piper. Puneti si sare daca branza nu e sarata.
  2. Painea se taie in doua pe lung. Pe jumatate se pune toppingul. (ingredientele din topping sunt suficiente pentru o jumatate de franzela)
  3. Punem toppingul in strat generos
  4. Pornim cuptorul pe grill si punem painea dedesubt pentru 5 minute, pana se rumeneste branza
  5. Se scoate painea de la cuptor si se lasa cateva minute sa se racoreasca si apoi taiem tartine groase de 2 degete pe latul painii si se aranjeaza pe un platou sau fund de lemn.

 

Pofta buna!!!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2025 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Creează cont