Reteta Serbet de mango si tequila


Ce-ti trebuie?


4 linguri zahar brun
1 lamaie mare, pulpa si suc
2 fructe de mango
100 Triple Sec
100 ml tequila

sare pt servit, dupa gust


Cum il faci ?


Puneti la fiert zaharul cu putina apa, pana devine un sirop gros, apoi adaugati pulpa si zeama de lamaie. Lasati la racit.

Fructele de mango se fac bucatele mici, indepartand samburii centrali, apoi se pun cu putina apa intr-un blender si se fac crema.

Se pune crema intr-un vas, se adauga siropul, Triple Sec si tequila, se amesteca f bine si apoi se da la rece , la congelator, pana ingheata.

Se sfaramiteaza „inghetata” obtinuta, se pune in pahare fara picior si se orneaza buza paharelor cu putina sare.


 
Reteta Serbet de mango si tequila




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*