O bautura de vara special pentru party de studenti! Enjoy!

Se fierbe  1/2 litru de apa cu trei linguri de sare si cuisoare, dupa care se lasa sa se raceasca. Se dau apoi cinci mere pe razatoare (merele vor fi stropite cu suc de lamiie), se amesteca cu apa racita si se adauga, dupa gust, suc de lamiie sau de coacaze.

Se amesteca un pahar de piure de mere cu un pahar de suc de coacaze, adaugind treptat si un pahar de frisca. Se serveste cu cuburi de gheata.

Se amesteca la mixer 200 de grame de suc de mere cu sucul de la o lamiie si o lingura de miere. Se serveste cu cuburi de gheata.

Se fierb doua pahare de apa cu zahar si coaja de lamiie. Se dau pe razatoare doua mere mari  si se stropesc cu zeama de lamiie. Se dau prin sita 300 g de prune, dupa care se amesteca toate componentele. Se serveste cu cuburi de gheata.

Se iau pahare inalte si se pune gheata pisata (2/3 de pahar). In fiecare pahar se adauga 80 g suc de mere si cite 10 g suc de lamiie si sirop de visine.

Se amesteca cite patru linguri de sirop de mere si de morcov cu doua linguri de suc de lamiie. Se adauga zahar dupa gust si se umple paharul cu apa minerala. Se serveste cu cuburi de gheata.

Se amesteca 50 g de suc de mere cu 50 g suc de portocale (sau de piersici) si tot atita inghetata. Daca se foloseste sucul de portocale, se orneaza cu coaja rasa.

Se amesteca cite patru linguri de suc de mere si suc de struguri albi si o lingura de sirop de visine. Se adauga gheata pisata si se umple paharul cu apa minerala.

Se amesteca la mixer 80 g de inghetata de fructe cu 70 g de suc de mere. Se serveste cu ciocolata rasa sau fructe din dulceata.

Se dau doua mere pe razatoare si se amesteca cu doua linguri de zahar si putina scortisoara (un virf de cutit). Se adauga frisca si se pun in mixer. Se serveste cu cuburi de gheata.

Se amesteca la mixer 70 g de chefir cu 50 g de piure de mere si 30 g de sirop de visine. Se serveste cu cuburi de gheata.

Se amesteca bine 70 g suc de mere cu 30 g sirop de menta. Se serveste cu frisca.


 
Retete bauturi racoritoare din mere (cocktail si sucuri pentru petreceri)
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*