Acum ca suntem in Postul Pastelui va propunem o reteta simpla (potrivita pentru studenti) si adaptata la perioada.

Asadar iata o reteta traditonala dar foarte buna.

Ingrediente:

  • 2 verze albe si 2 conserve de 340ml de sauerkraut.

sau

  • 3 verze murate
  • 2 conserve de 12 oz de rosii preparate
  • 1 conserva de 12 oz de sos de rosii
  • 15 linguri de ulei de porumb/ de floarea soarelui/ vegetal
  • 2 linguri de ardei pisat
  • 30 boabe de piper
  • varf de cutit de boia iute
  • varf de cutit de cimbru
  • 3 frunze de dafin (mici)
  • sare, apa

Mod de preparare:

Speli sauerkraut-ul sau verzele murate in sita, si lasi sa se scurga. Tai varza (proaspata, sau murata, daca folosesti) cat de marunt posibil si freci cu sare, dupa care lasi sa stea 10-15 minute. Combini varza si saurkraut (sau pui varza murata) la calit in ulei. Adaugi restul ingredientelor si lasi pe foc mijlociu, amestecand si adaugand apa cand necesar, pana cand varza devine translucida si se inmoaie putin. Se serveste calda, cu paine sau mamaliga.

 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont