Aceasta reteta este foarte scumpa in restaurante, asa ca, studenti fiind, mai bine o preparati acasa :))

 

INGREDIENTE:

(pentru 4 portii)
– 6 rosii
– 250 g mozarella (bile)
– 1 legatura busuioc
– ulei de masline
– otet
– sare, piper macinat
1. Taiati mozarella in felii. Asezati feliile pe o farfurie intinsa, turnati in fir subtire ulei de masline, sarati si piperati, presarati deasupra frunze de busuioc tocate si lasati sa se marineze timp de o ora.
2.Taiati rosiile rondele. Pe un platou sau o farfurie intinsa alternati felii de rosii si mozarella, stropiti cu otet, sarati, piperati si decorati cu frunze de busuioc.
Daca nu aveti posibilitatea sa cumparati busuioc verde, puteti folosi busuioc uscat, in cazul acesta frecati o lingurita de busuioc uscat cu o lingura de ulei de masline, iar amestecul il folositi pentru a marina mozarella. Decorati cu frunze de patrunjel verde pentru un aspect frumos.

 
Retete simple- Salata Caprese




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*