România - locul doi in finala concursului internaţional de muzică Univision

România a obţinut locul al doilea în finala concursului internaţional de muzică Univision, care a avut loc vineri în Azerbaidjan.

Ţara noastră a fost reprezentată în concurs de tânăra Claudia Popina, absolventă a Universitatii din Bucuresti, care a cântat celebra melodie „I surrender”, a artistei Celine Dion. Participarea a fost una de succes, Claudia reusind sa obtina locul al doilea in clasamentul celor 21 de tari participante.

Univision este un concurs care urmareste formatul Eurovision, dar reuneste tari din intreaga lume si se adreseaza tinerilor studenti. Editia din anul 2013 este prima a acestui festial si a reunit nici mai mult, nici mai putin decat 61 de participanti din 21 de tari, tari precum: Lituania, Romania, Rusia, Azerbaijan, Turcia, Polonia, Albania, Moldova, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Georgia, Grecia, Georgia, Belarus, Germania, Germania, Indonezia, Pakistan, Brazilia, Estonia, Tajikistan, Mexic. Concursul este fondat de către Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Azerbaidjan şi de catre Student Youth Organisations Union – Uniunea Organizatiilor pentru tineret si studenti.

Interpretarea româncei a fost exceptionala, Claudia fiind de la inceput vazuta printre favoriti. Insa, punctajul final a fost in favoarea Lituaniei, reprezentata de Monika Linkyte, una dintre finalistele Eurovision 2013 din Lituania. Nu doar Lituania a fost reprezentata de vedete locale, ci si alte tari si-au trimis cei mai talentati si cunoscuti concurenti : Ardita Viktor Tus din Albania si Patrycja Zisch din Polonia.


 
România - locul doi in finala concursului internaţional de muzică Univision
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*