Ingrediente:

2 capatani de salata
o lingura de pasta de ansoa
3 catei de usturoi
4 linguri de sos Worcestershire
zeama de la o lamaie
parmezam (cam o cescuta)
crutoane
ulei de masline

Mod de preparare

Salata se taie marunt. Intr-un bol se amesteca pasta de ansoa cu cateii de usturoi pisati. Amestecul astfel obtinut se intinde pe peretii bolului. Se pune apa la fiert si in momentul in care aceasta da in clocot se pune oul in apa si se lasa timp de un minut. Apoi, se scoate oul, se sparge, se pune in bolul de salata si se amesteca bine cu sare, piper, sosul Worcestershire si zeama de lamaie. Apoi, se adauga ulei de masline si se amesteca din nou pana cand se obtine un sos consistent. Se adauga jumatate de cescuta de parmezam si salata. Se amesteca. Apoi se adauga si crutoanele si cealalta jumatate de cescuta de branza. Se poate servi cu friptura de pui.


 
Salata Caesar




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*