sfecla salata

Aceasta alaturare de texturi si gusturi va face sa-ti lase gura apa! In plus, iata inca un mod delicios de a gati sfecla.

Ai nevoie de (pentru 4 persoane):
4 sfecle curatate si fierte la aburi

Coaja de portocala, rasa marunt

Frunze de coriandru

Frunze de patrunjel

200 g crutoane (paine taiata cubulete si rumenita in tava)
200 g branza de capra sau de burduf

100 g sunca tip prosciutto, feliata subtire

Ulei de masline

Otet balsamic

Verdeturi pentru salata

Salata de sfecla cu krantz – Mod de preparare:

1. Taie felii sfecla, acopera cu ea o tava cu pereti inalti si presara pe ea sare dupa gust, frunzele de coriandru si patrunjel taiate si coaja de portocala.

2. Intr-o tigaie antiaderenta, rumeneste feliile de sunca pana devin crocante, apoi rupe-le in bucati mai mici si presara-le peste sfecla. In aceeasi tigaie, incalzeste si crutoanele.
3. Pune crutoanele peste sfecla, apoi adauga branza faramitata, ulei de masline si otet balsamic(cateva picaturi) si presara verdeturi pentru salata dupa gust.

4. Amesteca cu grija, astfel ca ingredientele sa isi pastreze forma.

5. Lasa salata sa „se odihneasca” 1 ora inainte de a o servi.

Salata de sfecla cu krantz / Calorii: 115 per portie


 
Salata de sfecla cu krantz




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*