Ca student, poate iti amintesti cu nostalgie de liceu, cu tezele care acum par floare la ureche pe langa sesiunile de examene. Activitatile din acea perioada, atat cele scolare, cat si cele extracurriculare, te-au format, chiar daca oportunitatile de implicare extrascolara pentru liceeni erau mai putine decat acum.

Noi suntem siguri ca printre cunostiintele, fratii si prietenii tai se numara si foarte multi liceeni. Pentru ei am pregatit un proiect special de educatie alternativa: Scoala de Vara FORCE.

Timp de 10 zile, 20 de elevi vor avea parte de un program de educatie non-formala de calitate, intr-un mediu interactiv, antrenant, presarat cu activitati sportive, excursii si jocuri de team-building, menite sa dezvolte spiritul creativ, ideea de echipa si metodologiile educationale complementare. Trainingurile FORCE vor fi sustinute de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Printre temele abordate se numara: consiliere personala si profesionala, orientarea in cariera, vorbirea in public, branding personal, managementul proiectelor si al timpului, tehnici de vanzari si multe altele. Pe langa acestea, organizatorii au pregatit nenumarate surprize ce vor aduce energie, entuziasm si zambetul pe buze tuturor participantilor.

Pentru ca ai trecut prin liceu si sti deja cat de importante sunt activitatile de acest tip in timpul adolescentei, te rugam sa ne ajuti sa anuntam cat mai multi liceeni despre oportunitatea de a aplica la Scoala de Vara FORCE.

Spune-le tuturor liceenilor pe care ii cunosti sa aplice la Scoala de Vara FORCE pana pe 1 Iulie 2011 pe site-ul oficial al programului: www.force.ro .


 
Scoala de vara FORCE 2011
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*