Pentru o femeie cel mai important este aspectul pielii. Insa nu oricine poate avea o piele de invidiat. Factorii genetici au o mare importanta, dar si modul de viata. Ce trebuie sa faci ca sa ai un ten de impecabil?

Secrete pentru un ten de invidiat

1. Bea 2 litri de apă plată în fiecare zi.
2. Limitează consumul de cafea, ceai verde sau negru şi înlocuieşte-le cu ceaiurile din plante medicinale. Iar dacă vrei să te revigorezi poţi să optezi pentru o cană cu ceai verde, deoarece este recunoscut pentru efectele benefice asupra sănătăţii în general.
3. Limitează consumul de alcool.
4. Include în meniul tău zilnic cât mai multe alimente în stare crudă. Legumele şi fructele de diverse culori nu trebuie să-ţi lipsească din meniu. Alege-le în culori variate pentru a asigura necesarul zilnic de nutrienţi.
5. Este recomandat să incluzi în alimentaţia ta şi câteva super-alimente cum sunt nucile şi seminţele crude, avocado, seminţele de cânepă, pudra de roşcove, spirulina, fructele de pădure, broccoli, sucurile verzi.
6. Nu ocoli acizii graşi esenţiali, deoarece sunt importanţi atât pentru sănătate, cât şi pentru o piele frumoasă. Uleiul din seminţe de cânepă, uleiul de in, avocado, nucile, peştele gras sunt câteva dintre sursele importante de omega-3.
7. Germenii sau seminţele încolţite fac minuni pentru pielea ta, deoarece ajută la detoxifierea organismului. Pune la germinat seminţe de lucernă, broccoli, ridiche, etc.


 
Secrete pentru un ten de invidiat
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*