Secretul unui flirt reusit

Secretul unui flirt reusit este unul foarte simplu: daca reusesti sa starnesti un zambet pe chipul ei/ lui, indiferent de metoda aleasa, poti spune ca ai castigat jumatate de „batalie”.

Atmosfera se destinde, iar conversatia de inceput va fi mult mai relaxata si mai usor de urmat. Nu exista reguli stricte in ceea ce priveste interactiunea cu o persoana pe care nu o cunosti, dar cateva mici artificii sunt bine venite, de la banalele replici de agatat (le puteti gasi usor pe Google dupa o cautare despre „pick-up lines”) si pana la a te lasa purtat de val si sa actionezi spontan in cazul in care ai imaginatie si interactiunea cu persoane noi este a doua ta natura.

Nu mai conteaza cine face primul pas, important este sa fii tu insuti/ insati. Arata-i cine esti si fa-l/-o sa faca la fel, pentru a descoperi daca sunteti pe aceeasi lungime de unda si pentru a sti pana unde poti sa mergi in acesta relatie de-abia inceputa.

Nu vorbi doar tu, o regula de aur spune ca a asculta este o arta, deci, cateva tehnici de ascultare iti pot fi de folos pe langa cele de „agatat”. Retine, zambetul si o atitudine optimista sunt lucruri care atrag.

In viata de zi cu zi, nu lasa monotonia sa intervina in relatia ta: lasa-te purtat/a de val, starneste curiozitatea, joaca-te. Vaneaza si lasa-te vanat/a. Un gest romantic si simplu (o floare, o invitatie la o plimbare la moment potrivit, …) surprinde pe oricine si are un efect de seductie rapid. Afla ce-i place si rasfata-l/o din cand in cand cu atentii, iesiri si alte gesturi care-i fac placere.

Sentimentul de surpriza si constientizarea faptului ca gestul este „premeditat” si ca te-ai gandit la ea/el va fi apreciat. In orice cuplu exista hobby-uri comune, dar si activitati independente. Ele trebuie armonizate, dar parerea specialistilor este ca primele trebuie dezvoltate si consolidate deoarece ele fac placere ambilor parteneri (cum ar fi: escapade la munte, filme, anumita muzica, etc.).


 
Secretul unui flirt reusit
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*