Esti interesat de o educatie alternativa adresata celor carora le pasa si care vor sa contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru noi toti? Esti interesat in a-ti imbunatati abilitatile si in a-ti pune experienta la dispozitia proiectelor din Africa, Asia si Europa? Noi calatorim, muncim, desfasuram proiecte de voluntariat si studiem in jurul lumii, pentru ca dorim sa obtinem din studiile noastre mai mult decat teorie si din munca noastra mai mult decat un salariu!

Poti participa la o intalnire de informare despre proiectele pe care le desfasuram. Intalnirea va avea loc in Bucuresti pe data de 14 mai. Numarul de locuri este limitat. Trimite-ne un mail de confirmare a participarii la voluntariat.cicd.erika@gmail.com si iti vom transmite toate detaliile necesare legate de locatie si ora.

Daca esti curios sa afli mai multe pana atunci, viziteaza www.cicd-volunteerinafrica.org (pentru voluntariat in Africa sau Inida) si www.dns-tvind.dk sau www.facebook.com/PromotionTvind (pentru programul DNS de formare de profesori).

Te asteptam!


 
Sedinta Informativa Voluntariat in Africa sau India
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*