O tactica simpla care sa-l surprinda si sa il poarte pe culmile extazului.

Ok, sa presupunem ca ai trecut peste faze de tipul „sexul oral este injositor”, „eu nu as face asa ceva niciodata”, „mi se pare gretos si jignitor” etc.

… sa presupunem ca ai trecut si peste perioada in care aveai nevoie de sfaturi clasice (de bun simt, as mai adauga) care te invatau sa te informezi inainte de a trece la treaba, te indemnau sa nu fii prea brutala cu partenerul si care iti dezvaluiau tacticos ca e bine sa o faci doar daca iti face placere si daca acest lucru se vede si prin atitudinea ta.

E de la sine inteles deci ca, decat sa te comporti ca si cand nu ai vrea sa te afli acolo in acel moment, decat sa o faci de dragul de a o face, cu o fata scarbita sau plictisita care spune \”Na, ti-am facut pe plac, esti multumit?\”, mai bine spui PAS.

In concluzie, tu esti o femeie care stie ce vrea, are o relatie stabila, o viata sexuala sanatoasa, un libido cat se poate de normal si o dorinta de a primi si a oferi in egala masura, rasfat si placere. Esti o femeie care iubeste cu pasiune si vrea sa sa ofere partenerului momente de neuitat, vrea sa surprinda si sa il aduca in extaz? Atunci esti si cea care trebuie sa scape de monotonia unui sex oral clasic… ca sa nu spun, banal, cu ajutorul unui simplu sex-tipar.

Ingredientele de baza? Tu, multa dorinta, pricepre si anumite parti din el, evident, erogene – urechi, buze, sfarcuri si… penis.

Instructiuni de folosire: Imagineaza-ti ca trupul pertenerului este o foaie pe care vrei sa desenezi unind niste puncte, revenind mereu asupra lor. Saruta, musca usor si…. surprinde in cel mai placut mod, alternand procedeul intr-o ordine aleatorie in fiecare din zonele excitante mentionate mai sus. Inca ceva! Nu zabovi prea mult intr-un loc! Dupa 10 secunde ar trebui deja sa urci catre ureche, ori sa cobori…

Pentru un plus de efervescenta si excitare, leaga-ti partenerul la ochi sau imobilizeaza-i mainile.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont