-Daca pestele sau crustaceele fac parte din aperitive, nu le mai serviti
inca o data ca fel principal.
-Daca serviti ca aperitiv feluri calde sau preparate care contin
maioneza, oferiti-le dupa aceea invitatilor o supa clara (consome).
-Daca serviti ca aperitiv salate, puteti oferi ca fel urmator o ciorba
dreasa.

Paharele se pun in fata farfuriei, de la stinga la dreapta, in ordinea
marimii lor. In stinga paharul de apa, apoi paharul de vin, paharul de
tuica, in fine, cupa de sampanie usor retrasa.

Tacimurile se pun in ordinea folosirii lor. La dreapta farfuriei
cutitul, la stinga furculita (daca serviti si supa, lingura se pune in
dreapta cutitului).

Lingurita sau cutitul de brinza se pune intre farfurie si pahar, cu
coada orientata spre dreapta.

Servetelele se pliaza in patru si se aseaza in stinga furculitei.


 
Sfaturi: Cum se aseaza tacimurile la masa




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*