Sfaturi de moda pentru barbati:  4 reguli pe care nu ai voie sa le incalci

Tine-te departe de greselile de aspect. Iata cateva reguli pe care nu ai voie sa le incalci.

Nu se poarta dungile orizontale si mai ales cele late. Dau senzatia de bunastare, alias sunculita depusa pe burta si nu numai. Total dezavantajos.

Exceptie: cand esti un tip atletic, slabut si te pricepi la a asorta culori si materiale. De exemplu se admite un pulover rosu cu dungi subtiri gri, atata timp cat porti pantaloni de aceeasi nuanta cu dungile.

Nu purta camasa in afara pantalonilor. Si mai ales cand vorbim de o camasa lunga. Da un aspect neingrijit, de „cocalar”.

Exceptie: cand esti cu adevarat un barbat aratos, cand ai o statura atletica, lucrata in salile de forta si camasa este usor cambrata si de lungime scurta.

Nu purta mai mult de 3 culori. Altfel vei lasa senzatia ca nu ai haine suficiente in dulap pentru a le potrivi pe fiecare cum se cuvine, ori ca esti cu totul lipsit de orice simt al esteticului. Ambele variante te dezavantajeaza.

Exceptie: cand este vorba de o combinatie inspirata de unul dintre marii designeri ai lumii. Numai un Calvin Klein, spre exemplu, are dreptul si abilitatea de a jongla cu cateva culori puternice intr-o singura tinuta.

Evita sa porti … fusta. Chiar daca pe catwalk admiri colectii masculine care imbina vesel o fusta lunga cu o camasa si un sacou, pe strada ai fi catalogat drept ciudat.

Exceptie: numai daca esti model si prezinti o asemenea tinuta pe podium. In rest este interzis, de catre bunul simt.


 
Sfaturi de moda pentru barbati:  4 reguli pe care nu ai voie sa le incalci
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*