Sfaturi Feng Shui pentru casa si bani - 2013 / 2014

In redecorarea noii tale case, trebuie sa tii cont de trei pasi principali, care urmati iti vor aduce echilibrul si o stare mentala buna.

Ti se pare ca toate iti merg pe dos in ultima vreme? Nu ai suficient spatiu in apartamentul tau? Student pe net iti ofera cele mai noi sfaturi Feng Shui valabile atat in 2013 cat si in noul an 2014!!!

Ei bine, casa ta ar putea suferi de un feng shui negativ. Acest termen defineste arta asezarii lucrurilor si folosirii spatiului si tradus literalmente din limba chineza inseamna ” vant” si „apa”.

In redecorarea noii tale case, trebuie sa tii cont de trei pasi principali, care urmati iti vor aduce echilibrul si o stare mentala buna.

1. Carare de energie

Una dintre regulile de baza cand aranjezi apartamentul cu feng shui este sa te asiguri ca aceasta carare de energie( pozitiva sau negativa), nu iti intersecteaza casa.

Acest lucru se intampla in general in situatii in care ferestrele sunt asezate fata in fata, sau usa este plasata vis-a-vis de o fereastra, situatii ce trebuiesc evitate.

2. Multe ferestre

Cea de a doua regula este ca atunci cand deschizi o fereastra si permiti luminii naturale sa patrunda in camera, se revarsa doar energie pozitiva.

Deci, daca te afli in cautarea unui nou apartament pe care sa il achizitionezi, cauta sa fie cat mai luminos, insa fara a incalca prima regula.

3. O bucatarie pastelata

Se spune ca bucataria este acea parte a unei case care influenteaza intreaga sanatate a unei familii in functie de designul sau.

Atunci cand evaluezi paleta cromatica a bucatariei, alege tonuri de bej, galben sau alte culori pastelate, care va insemna un pas mai aproape de revarsarea energiei pozitive.


 
Sfaturi Feng Shui pentru casa si bani - 2013 / 2014
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*