Cateva solutii pentru fisierele mari, care “nu încap” pe mail:

www.transfer.ro

Cu transfer.ro poți trimite fișiere de cel mult 1 GB, care sunt păstrate pe server 10 zile, timp în care pot fi descărcate de un număr nelimitat de ori. Site-ul este foarte ușor de utilizat, oferind indicații în limba română la fiecare pas. După ce ați uploadat fișierul, destinatarul va primi pe mail un link unic generat automat, de unde îl va putea descărca. În cazul în care trebuie să trimiteți un folder sau un număr mare de fișiere, este recomandat să le arhivați (și puteți parola arhiva pentru mai multă siguranță) pentru a evita adăugarea repetată cu browse. Transfer.ro oferă și o aplicație – Transfer Desktop – care vă permite să uploadați cu drag & drop atât fișiere, cât și foldere, după care le puteți elimina cu click dreapta – delete.

Demo Transfer Desktop: http://www.transfer.ro/player.html

www.megaupload.com

Megaupload.com vă stochează fișierele încă 21 de zile de la ultimul download. Pentru utilizatorii înregistrați fișierele (care nu trebuie să depășească 1 GB) sunt păstrate cel puțin 90 de zile. De asemenea, dacă vă înregistrați ca utilizator standard vi se oferă posibilitatea să vă organizați fișierele în foldere cu FileManager. După upload, site-ul trimite un mail destinatarului, generează un link unic de download și vă păstrează fișierele în FileManager pentru un transfer ulterior. Cu MultiUploader puteți trimite mai multe fișiere în același timp, către mai multe persoane, specificând adresa destinatarului pentru fiecare fișier adăugat.

MultiUploader

http://www.wikiupload.com/

Pe wikiupload.com nu există „termen de expirare” al fișierelor. Aveți posibilitatea să încărcați fișiere de până la 5 GB în doar câțiva pași si vi se furnizează un link unic pe care îl distribuiți oricui dorește să downloadeze fișierele.

http://fastupload.rol.ro/

Prin intermediul site-ului fastupload.rol.ro se pot uploada fișiere de maximum 2 GB care sunt stocate 30 de zile, timp în care le puteți șterge dacă nu mai aveți nevoie de ele (site-ul oferă expeditorului 2 linkuri: unul de download și altul de ștergere). Există însă și o limită: nu puteți uploada mai mult de 10 GB/zi de pe același IP.

https://www.yousendit.com/

Site-ul yousendit.com păstrează fișiere de maximum 2 GB timp de 7 zile.http://www.transferbigfiles.com/

Timp de păstrare: 5 zile (sau 20 de descărcări)

Dimensiune maximă fișiere: 1 GB

http://www.sendspace.com/

Link pentru ştergere a fişierelor şi confirmare prin mail.

Dimensiune maximă fișiere: 300MB

http://www.postaonline.ro/

Timp de păstrare: 10 zile

Dimensiune maximă fișiere: 1 GB

Tags:
2 Comentarii
 1. Iulian Andrei 12 ani în urmă

  poti trimite fisiere de 2 Gb cate vrei, nelimitat iar daca ai user le poti stoca pana in 10Gb o luna intreaga.
  Si este totul gratuit, nu cer bani ca ceilalti!
  Avantajul cel mai mare este ca viteza de upload si download este de 10 ori mai mare comparativ cu oricare altul, au peering 10Gbps cu toti ISP mari din Romania!
  Mailurile ajung imediat si nu trebuie sa platiti nimic!
  Plus ca merge sa vezi si filme sa asculti muzica direct!

 2. Laurentiu 10 ani în urmă

  Mai updateaza cineva lista asta? Sunt unele siteuri care nu mai exista, altele care sunt pe bani….
  Eu folosesc yo transfe Merge fain dar are limita de 2 Gb.
  Poate gaseste cineva un transfer cu 4-5 Gb. Free. Chiar ar fi de ajutor.
  Toate bune,
  Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont