Şoferii Sava se distrează mai mult!

Prietenii în misiune: Priviţi-l pe Ben în timp ce îi ia pe nepregătite pe oamenii de pe pârtie cu o glumă filmată cu camera ascunsă! 🙂 Oare cine o sa il ajute?!

Prietenii Sava, Ben și Kenny călătoresc  prin Europa, cu o singura misiune: sa se distreze cât mai mult posibil!

Anvelopele Sava sunt concepute în Europa și realizate printr-o tehnologie patentata de celebra companie Goodyear.

Sava este unul dintre cei mai mari si mai de succes producatori de anvelope din Europa Centrală oferind o gamă largă de anvelope pentru autoturisme, SUV-ul, si camioane.
Marca de anvelope Sava este originara din Slovenia, tara cu un relief predominant alpin si o retea de drumuri si autostrazi foarte bine dezvoltata iar productia de anvelope cuprinde profile pentru turisme, 4×4, camionete si camioane.

Fabrica din Kranj unde se produc majoritatea anvelopelor Sava este una dintre cele mai avansate tehnologic din Europa beneficiind de-a lungul timpului de experienta si investitiile grupurilor Semperit, Continental si, din 1997, Goodyear, proprietarul actual al marcii.

In cadrul portofoliului de marci al grupului Goodyear, Sava se pozitioneaza in zona performantelor medii si premium dar ofera in acelasi timp preturi de achizitie mai reduse decat marcile renumite si o garantie europeana a calitatii.

Profilul unic al benzii de rulare si structura imbunatatita confera anvelopelor SAVA calitati exceptionale: tractiune optima, manevrabilitate excelenta si o foarte buna stabilitate laterala, toate concurand pentru o conducere agresiva si in acelasi timp sigura si comfortabila a autoturismului dvs.


 
Şoferii Sava se distrează mai mult!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*