Va propunem o reteta usoara, rapida, dar si foarte gustoasa de spaghetti.

Spaghetti cu sos de ciuperci si sunca

Ingrediente:

300 de grame de spaghete,o cutie mică de ciuperci, șunculiță după preferință, o ceapă, doi morcovi, un păstârnac mai mic, 3 roșii, condimente ( busuioc, nucșoară, oregano, sare, piper ), două căni mai mari cu apă, 4 linguri cu făină.

Mod de preparare:
Spaghetele se fierb exact cum scrie pe propriul ambalaj. Legumele se dau pe răzătoarea cea mai mică, sau într-un blender. Șunculița tăiată fâșii se călește în puțin ulei, se adaugă legumele și ciupercile și se mai călește puțin. Se presară condimentele după gust, apoi se amestecă faina cu apă și se toarnă peste prăjeală. Se amestecă continuu, la foc mic, ca să nu se lipească, până se îngroașă. Sosul se pune direct în farfurie, însă dacă doriți îl puteți turna peste spaghete.

Pofta buna!!!


 
Spaghetti cu sos de ciuperci si sunca




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*