Mitica Dragomir a amanat cu 30 de minute startul partidei cu Poli pentru ca ultraşii să ajungă la meci şi să-l conteste pe Gigi.


Suporterii roş-albaştrilor şi-au găsit un susţinător neaşteptat în războiul lor cu patronul
Dumitru Dragomir s-a aliat cu unul dintre cei mai mari duşmani ai săi din ultimii ani ca să lovească într-un alt adversar. Mitică e acum frate cu Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS), organizaţie în care majoritari sînt fanii din Peluza Sud. Adică cei mai aprigi contestatari ai lui Gigi Becali, cu care patronul luptă de ani de zile. AISS a cerut decalarea jocului Steaua-Poli cu un ceas, adică să înceapă la ora 21:00, nu la 20:00. „Vrem să mergem şi la meciul de handbal Steaua-Granollers, din Cupa Cupelor, care începe la 18:45”, au motivat suporterii. LPF a acceptat, iar DigiSport, televiziunea care transmite partida din Ghencea, a ales o cale de mijloc: startul derby-ului etapei a 29-a din Liga I va fi la 20:30.
Aşadar, ultraşii vor ajunge în timp util la confruntarea cu Poli şi îşi vor continua războiul cu Becali. Membri ai galeriei au postat un comunicat pe un site al suporterilor, în care anunţă proteste extrem de dure la meciul de duminică: „Mergem să eliberăm Steaua!”. AISS nu-şi asumă însă comunicatul care instigă la revoltă. În ultimii doi ani, roş-albaştrii au avut stadionul suspendat de mai multe ori, în dese rînduri existînd suspiciunea că LPF închidea porţile arenei tocmai pentru ca Becali să scape de contestatari. În plus, Dragomir a fost ani la rînd printre inamicii galeriei.

sursa: gsp.ro


 
Steaua-Poli amanat cu 30 de minute
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*