La fabrica Stuart&Hugues din Liverpool, Anglia se fabrica cele mai scumpe iPad-uri din lume.

Sunt fabricate din aur, diamante si char oase de dinozauri. Un astfel de gadget pretios costa intre 79.995 lire sterline si 5 milioane lire sterline.

iPad Supreme Ice Edition – lux la extrem

Modelul cel mai accesibil fabricat la Stuart&Hugues costa 79.995 lire si are carcasa din aur alb. Modelul iPad are capacitatea de 65 Gb, este cu Wifi, 3G si cantareste 2,7 kg. In total s-au fabricat 50 de  astfel de unitati.

iPad Supreme Fire Edition

Are aceleasi caracteristici tehnice ca modelul iPad Supreme Ice Edition, insa carcasa este din aur galben si cantareste 2,5 kg. Acest sclipitor iPad costa 109.995 lire si este fabricat in editie limitata la 25 de unitati.
iPad 2 Gold History Edition

Este unicul iPad 2 din categoria de lux, cu o forma total exclusiva. Are 53 de diamante placate pe partea din spate a tabletei iPad, care a fost fabricata dintr-o singura bucata de aur.

Valoarea acestui iPad este data de carcasa din fata, ce a fost realizata din Amolite (resturi de amonit mineralizat, moluste cefalopode fosile, cu cochilia in forma de spirala impartita in mai multe compartimente, care au trait in paleozoic).

Amolitele aduse din Canada sunt unele dintre cele mai rare pietre pretioase din lume, cu o vechime de peste 75 milioane de ani si contine, de asemenea, oase de Tyrannosaurus rex, cu o vechime de peste 65 milioane de ani.
Butonul principal al acestui model iPad este un diamant in forma pura invelit in platina si placat cu 12 diamante mici.

Cat poate sa coste cel mai scump iPad din lume?

Suma uimitoare de 5 miloane de lire sterline.


 
Stuart&Hugues - cele mai scumpe iPad-uri din lume: iPad 2 Gold History Edition
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*