Un student iesean, in varsta de 21 de ani, a ajuns, vineri, la Spitalul de Urgente din municipiu, dupa ce nu si-a mai putut scoate din ureche dispozitivul hands-free pe care si-l montase pentru a copia la un examen din sesiunea de restante.

Studentul s-a dus la restanta montandu-si in ureche un hands-free, cu ajutorul caruia a primit informatiile necesare de la un prieten.

Dupa ce a iesit din sala de examen, tanarul nu a putut scoate dispozitivul din ureche si s-a prezentat la spital pentru a cere ajutorul medicilor.

“Tanarul a ramas cu dispozitivul de auditie fixat la nivel auricular si a beneficiat de extragerea corpului metalic strain. Nu au aparut complicatii, astfel ca studentul a putut pleca acasa”, a declarat, vineri, presei medicul Tudor Ciuhodaru, seful Unitatii Primire Urgente din cadrul Spitalului de Urgente din Iasi.

El a precizat ca, in ultimele zile, de la inceperea sesiunii de restante, mai multi studenti ieseni au ajuns la spital, din cauza suprasolicitarii.

“Au necesitat ingrijiri medicale, pe fondul oboselii sau al consumului in exces de cafea si tigari. Le recomand un regim echilibrat de viata pentru a trece cu bine peste perioada dificila a examenelor”, a mai spus medicul Tudor Ciuhodaru.


 
Student ajuns la spital cu hands free blocat in ureche
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*