Studenţii romanii: GRATIS de luni până duminică, la muzee, teatre, filme, concerte si petreceri cu Studenţiada

Studenţii din Capitală şi din alte 12 centre universitare din ţară pot intra gratuit, de luni până duminică, la muzee, teatre, filme, concerte şi pot participa la petrecerile şi acţiunile organizate în cadrul festivalului Studenţiada.

Daca nu ai aflat inca, Studentiada este un festival realizat la nivel national ce are ca scop desfasurarea de activitati si proiecte, promovate de organizatiile membre UNSR!

In cadrul festivalului, studentii au posibilitatea de a participa la o gama larga de activitati, ce ii ajuta in stimularea capacitatilor intelectuale, a spiritului de echipa, a activitatilor specifice studentesti si asociative si de asemenea la imbunatatirea comunicarii cu institutiile publice locale si centrale.

STUDENŢIADA este un eveniment naţional cu o tradiţie de 6 ani, de care pot beneficia studenti din peste 14 centre universitare!

Astfel, in perioada 19-25 noiembrie 2012, studenţii vor avea 7 zile de acces gratuit la:

  • muzeu, operă, film, teatru(MOFT)
  • competiţii sportive(fotbal, baschet, tenis, jocuri de masa, sah)
  • traininguri, workshopuri, conferinţe, expoziţii, dezbateri
  • petreceri tematice, concursuri trăsnite, festival, concerte
  • Invata sa traiesti STUDENTESTE!

Organizatori Studenţiada
Uniunea Naţională a Tuturor Studenţilor din România – UNSR, federaţie ale cărei scopuri includ dezvoltarea şi afirmarea profesională, evoluţia cunoaşterii şi cercetării în condiţiile respectării statului de drept şi a drepturilor omului.

Organizaţia sprijină procesele publice de consultare a tinerilor în legătură cu problemele care îi privesc, implicarea lor directă în luarea de decizii precum şi liberul acces la informaţii de interes public. Uniunea pledează şi susţine îmbunătăţirea continuă a competenţelor profesionale prin instruire formală şi informală.


 
Studenţii romanii: GRATIS de luni până duminică, la muzee, teatre, filme, concerte si petreceri cu Studenţiada
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*