Ingrediente si cantitati:

3 l apa
6 salate
1 ceapa
1 capatana de usturoi
1 lingura untura
50 g. slanina
2 oua
sare

Supa de salata


Mod de preparare:

Se pune apa la foc. Cand da in clocot, se adauga sare, o ceapa si cativa catei de usturoi, toate tocate, si cateva salate taiate bucati. Separat, se prajesc in untura slanina taiata cuburi si cativa catei de usturoi tocat. Cand incep sa se rumeneasca, se pun in supa. In tigaia in care s-a prajit slanina, se face o omleta obisnuita din doua oua, se taie in cuburi si se pune in supa inainte de a fi servita la masa. Dupa dorinta se poate adauga putin otet.


 
Supa de salata




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*