Bookfest este unul dintre târgurile de carte ce sunt organizate în Bucureşti. Acesta are loc la ROMEXPO în luna mai şi cuprinde expoziţii cu vânzare de carte, lansări de cărţi, piese de teatru, expoziţii şi vernisaje, dezbateri, recitale muzicale, ateliere hand-made, conferinţe. Vizitatorii numeroşi sunt atraşi atât de diversitatea cărţilor expuse la vânzare cât şi de varietatea activităţilor la care pot participa.

Asociaţia Editorilor din România (AER) organizează evenimentul Bookfest 2011, sub egida Federației Editorilor din România.

Asociaţia Editorilor din România a fost fondată în 1991 şi este principala asociaţie profesională a editorilor de carte din România, care reuneşte editori din toate domeniile de interes cultural.

Asociaţia Editorilor din România îşi propune în mod special să promoveze lectura de carte de calitate şi scrisul, să uşureze accesul cititorilor la carte din punct de vedere material şi informaţional contribuind astfel la o liberă circulaţie a ideilor, precum şi la integrarea culturii şi limbii române în circuitul mondial de valori.

Mai multe detalii pe www.bookfest.ro


 
Targuri de carte in Bucuresti: Bookfest
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
1 Comentariu
  1. Ssh 10 ani în urmă

    Mai merge lumea la bookfest? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*